orange.ro
Beauty Tips

Ritualul de noapte care îți face pielea să strălucească de sănătate

mai 25, 2016
zenda.ro

Un ten perfect și catifelat îl obții dacă respecți câteva reguli esențiale de îngrijire. Numai că este necesar ca tenul să fie îngrijit nu numai ziua, ci și noaptea. Îngrijirea de noapte ajută pielea să arate sănătos, de aceea este foarte important ritualul pe care îl ai înainte de a merge la culcare. 

Citește și: Ai pistrui, ești blondă și pielea deschisă? Uite cum trebuie să te machiezi corect!

Noaptea, pielea se regenerează, se vindecă în timp ce dormi, fără ca tu să faci ceva. De aceea este foarte important ca înainte de a merge la somn să ai un ritual de îngrijire a feței. Câteva sfaturi pentru un ten curat vin către tine de la specialiștii din domeniu.

Spală-te pe față

Atunci când ajungi seara acasă de la muncă, înainte de a te pune la TV sau de a face mâncare, spală-te pe față. Dacă aștepți cu asta până când se face ora de somn, posibil să nu mai reușești să o faci. Iar ultima variantă este cât se poate de periculoasă pentru tenul tău, pentru că porii acoperiți și încărcați cu toxine vor face ravagii în cele 8 ore de somn.

Fă un duș

A face duș este o metodă eficientă de a spăla praful și poluarea de pe tine, dar mai ales de pa fața și părul tău. Un duș călduț în mijloc de noapte este o metodă foarte bună de relaxare după o zi stresantă la birou și îți face și pielea să radieze de sănătate. ai grijă ca temperatura apei să nu fie foarte ridicată, pentru că poate afecta PH-ul pielii.

Folosește un umidificator

În timpul lunilor de iarnă, pielea se poate deshidrata foarte repede din cauza lipsei de aer cald din casă. Poți să schimbi foarete repede acest lucru folosind un umidificator atunci când dormi. Aburii din el vor adăuga tenului tău hidratarea de care are nevoie.

Hidratează-ți pielea

Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poți face pentru pielea ta. După ce faci duș sau baie, înainte de culcare, hidratează-ți pielea cu o cremă nutritivă sau cu un ulei de corp în care ai pus câteva picături de ulei esențial de lavandă. Te va ajuta să dormi mai bine, iar pielea ta se va regenera pe timpul nopții.

Schimbă-ți pernele

Dacă nu ești genul de persoană care să facă duș seara, există posibilitatea să transferi tot ce înseamnă murdărie pe fețele de pernă. Acest lucru îți poate afecta tenul, așa că schimbă fețele de pernă cât de des poți, pentru a evita situațiile neplăcute.

Citește și: Totul despre Frumusețe

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline