starshiners.ro
Health

Rețeta care te scapă de orice probleme cu vederea! Este invenția unui medic rus!

iulie 31, 2016
bottegaverde.ro

Un renumit medic rus, oftalmolog și chirurg recomandă acest remediu natural pentru tratamentul glaucomului, dar și multe pentru multe alte probleme de vedere. Încearcă și tu această rețetă, dacă simți că vederea începe să îți joace feste! Mai simplu ca această rețetă nu există nimic!

Această rețetă este foare eficientă atunci când vine vorba de redarea sau îmbunătățirea vederii. Este simplu și ușor de preparat și veți avea nevoie de doar câteva ingrediente, printre care se numără aloe vera, nuci, miere și suc de lămâie. Un număr foarte mare de persoane au folosit acest remediu natural și ei susțin că face cu adevărat minuni.

Uitați care este rețeta!

Exercițiile care îți vor schimba vederea definitiv! Nu o să regreți după ce vei citi asta

Ingrediente:

  • 100g de suc de aloe
  • 500 g de nuci zdrobite
  • 300g de miere
  • Suc de lămâie (3-4 lămâi)

Instrucțiuni:

Se pun toate ingredientele într-un blender și se amestecă până la omogenizare. Se spală frunzele de aloe cu apă fiartă răcită și se îndepărtează țepii. Expertul rus sugerează să folosiți acest amestec de trei ori pe zi, câte o linguriță, cu 30 de minute înainte de mese le principale. Consumați în mod regulat acest amestec și în curând veți observa că vederea voastră se va îmbunătăți. Mai mult decât atât, acest amestec va îmbunătăți starea generală de funcționare a întregului corp. Acestecul se depozitează în frigider și trebuie folosit în termen de 10 zile de la fabricarea lui.

Sucul de aloe vera nu este recomandat pentru persoanele care suferă de boala renală acută, tulburări gastro-intestinale, boli cardiovasculare, inflamații ale organelor genitale feminine, tuberculoză, hemoroizi și este contraindicat femeilor care sunt în ultimul trimestru de sarcină.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline