starshiners.ro
Diet and Fitness

Rețeta aprobată de doctori pentru arderea grăsimilor. Este foarte eficientă!

august 22, 2016
bottegaverde.ro

Rețeta prezentată în acest articol este extrem de eficientă în reducerea nivelului de colesterol și arderea grăsimilor în cel mai scurt timp. În mod uimitor, chiar și medicii recomandă pacienților cu un nivel ridicat de colesterol această rețetă, ceea ce spune multe despre eficacitatea ei. Toate ingredientele folosite în această băutură sunt extrem de sănătoase și benefice în lupta împotriva diferitelor boli. Prin combinarea acestor ingrediente obții un instrument uimitor pentru scăderea colesterolului și arderea grăsimilor!

Pentru realizarea acestei băuturi, vei avea nevoie de următoarele:

Ingrediente:

  • 3 lămâi
  • bicarbonat de sodiu
  • 2 legături de pătrunjel
  • 2 l de apă filtrată

Instrucțiuni:

În primul rând, curățați lămâile cu bicarbonat de sodiu, în scopul de a elimina toate impuritățile. Se fierbe apa și se lasă să se răcească. Se taie lămâile și se taie pătrunjelul înainte de a le adăuga în apă. Se acoperă vasul și se păstrează la frigider. În dimineața următoare, se amestecă bine băutura și se transferă într-o sticlă sau un borcan. Ar trebui să bea 100 de grame de băutură zilnic, dacă vreți ca depozitele de grăsime să ardă, iar voi să pierdeți kilogramele în plus și să ajungeți la o formă de invidiat.

Dieta-lup sau cum să pierzi 3 kilograme în 24 de ore, în funcție de fazele lunii!

De atlfel, această combinație este una dintre cele mai eficiente atunci când vine vorba de slăbit. Lămâile și pătrunjelul sunt ingrediente excelente pentru topirea grăsimii și conturarea unui corp cu adevărat de invidiat!

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline