watchshop.ro%20
Lifestyle

Adrian Mutu se face antrenor de fotbal

februarie 20, 2016
adrian mutu
watchshop.ro%20

În timp ce toată lumea era preocupată de viața lui personală, Adrian Mutu se concentra pe cariera profesională. Elli.ro a aflat că ”briliantul” a luat o decizie importantă în ceea ce privește viitorul său în fotbal.

Adrian Mutu este conștient că nu poate rămâne pe terenul de fotbal în calitate de atacant o veșnicie, iar următorul pas în cariera sa sportivă este să devină antrenor. Ceea ce puțini știu este că ”briliantul”, așa cum mai este poreclit Mutu, a început școala de antrenori în luna februarie, iar înainte să plece în Republica Dominicană alături cu soția sa a sărbătorit împreună cu întreaga familie o reușită profesională. După o serie de examene și studii, Adrian Mutu a luat licența de antrenor secund, iar în lunile următoare, după alte examene și cursuri, va fi numit antenor. ”Fotbalul este cel mai important lucru din viața lui. Nu vrea să renunțe la acest sport, dar e conștient că nu va putea rămâne pe teren pentru totdeauna. Vrea să devină antrenor, să rămână în fotbal, să fie cel mai bun. Nu se știe când va renunța de tot la fotbal.”, au declarat surse din anturajul lui Mutu, pentru elli.ro.

adrian mutu

Adrian Mutu plănuiește ca în viitor să rămână în fotbal, însă ca antrenor. În viitor, fotbalistul are două mari dorințe. ”Echipa pe care mi-aș dori s-o antrenez? Fiorentina, bineînțeles! Și echipa națională, nici nu mai încape discuție”, spunea Mutu, în urmă cu câteva luni.

Romania

Activitate profesională

Adrian Mutu s-a născut pe  8 ianuarie 1979 în județul Argeș, este un fotbalist român, supranumit Briliantul, care până nu demult a jucat pe postul de atacant sau extremă stânga la clubul ASA Târgu Mureș. Este cel mai bun marcator din istoria naționalei României, cu 35 de goluri înscrise, record pe care îl împarte cu Gheorghe Hagi. Din 2000, de la meciul de debut cu Grecia, Mutu a jucat pentru România 71 de meciuri și a marcat 35 goluri. Turneele internaționale la care a evoluat Mutu au fost Euro 2000 și Campionatul European de Fotbal 2008, unde a marcat singurul gol al naționalei române în meciul contra Italiei, dar a și ratat un penalty în ultimele 10 minute ale aceluiași meci.

Mutu a fost numit fotbalistul român al anului: 2003, 2005, 2007, 2008.

iarena.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline