starshiners.ro
Beauty Tips

Crema care șterge cicatricile și ridurile de pe față

iulie 22, 2016
bottegaverde.ro

Cicatricile sunt un semn lăsat pe piele după ce o rană sau o leziune la suprafața pielii s-a vindecat. Ele sunt o parte naturală a procesului de vindecare. Cicatricile poate avea loc în interiorul și în afara corpului. De exemplu, ele pot să apară pe organele interne, în cazul în care o tăietură a fost făcută în timpul intervenției chirurgicale și se pot dezvolta după anumite boli ale pielii, cum ar fi acneea și varicela. Dar acum există un remediu natural care șterge cicatricile și te scapă de această imensă grijă pe care o ai!

Crema este considerată un adevărat miracol pentru ten

Crema este considerată un adevărat miracol pentru ten

Cum se formează cicatricile?

Atunci când pielea este rănită și există o ruptură în țesuturile organismului, organismul produce mai mult colagen, ca parte a procesului de vindecare. Colagenul se acumulează în țesutul care a fost deteriorat, ajutând să se vindece și să întărească rana. Pentru o perioadă de aproximativ trei luni sau mai mult, colagenul continuă să se formeze.

Citește și Ghid de supraviețuire pe plajă. Află ce să mănânci și la ce riscuri te expui

Din nefericire, mulți oameni din întreaga lume au cicatrici. Ei bine, dacă ești unul dintre acești oameni, atunci aceasta este ziua ta norocoasă, pentru că în acest articol vom arăta cum să faci acasă cea mai eficientă cremă de reducere a cicatricilor! Această cremă vă va ajuta să scăpați de cicatrici în doar câteva săptămâni. Ar trebui să nu mai utilizați produse cosmetice scumpe, deoarece acestea sunt încărcate cu substanțe chimice nocive, ceea ce poate provoca mai mult rău, decât bine. Această cremă este foarte simplu și ușor de făcut. Trebuie doar să urmezi instrucțiunile simple. Iată ce trebuie să faci:

Veți avea nevoie de 2 ingrediente simple:

  • Scorţişoară
  • Miere

Indicații:

Trebuie doar să amesteci 1 linguriță. de miere și 1 linguriță. de scorțișoară! Aplică această cremă de îndepărtare a cicatricilor pe zona afectată și se lasă timp de 30 de minute! Ar trebui să folosiți acest amestec în fiecare zi, până când observați rezultate!

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline