starshiners.ro
Beauty Tips

Remediul care îți redă culoarea naturală a părului. Fără niciun un fir alb, fără tratamente scumpe!

august 5, 2016
bottegaverde.ro

O mulțime de femei din întreaga lume au folosit acest remediu acasă și majoritatea dintre ei au spus că această băutură le-a îmbunătățit vederea și starea de sănătate a pielii lor. Dar remediul pe care vi-l propunem azi mai are un mare avantaj, acela că redă culoarea naturală a părului, fără vopsea de păr. Nu vei mai avea niciun fir de păr alb, iar părul tău va deveni cât se poae de sănătos și strălucitor! Prepară această băutură miraculoasă dacă vrei să ai cel mai frumos păr din lume!

Ingrediente:

  • 200 grame / 7 ml de ulei de semințe de in
  • 4 lămâi
  • 3 căței de usturoi (mici)
  • 1 kilogram de miere

Indicații:

În primul rând, aveți nevoie să puneți lămâile în blender cu usturoiul și să le amestecați bine. Ar trebui să decojiți doar două lămâi înainte de a le pune în blender. După aceea, trebuie să adăugați miere, semințe de in și se amesteca din nou, până când veți obține un amestec fin. Când ați terminat, puneți amestecul într-un borcan de sticlă și închideți-l bine. Băgați la frigider amestecul și se lasă acolo timp de câteva ore.

Jojo ne învață ce măști să folosim pentru față și podoaba capilară. Iată cum să ai un ten fără riduri și un păr strălucitor

Cum să-l folosiți:

Ai nevoie să consumă acest remediu de casă înainte de fiecare masă principală. Ar trebui să consumați 1 lingură. Asigurați-vă că utilizați linguri de lemn, în loc de cele din metal! Și asigurați-vă că veți consuma acest amestec de cel puțin 3 ori în fiecare zi.

Acest remediu făcut în casă este cu adevărat uimitor și eficient. Acesta va face ca și culoarea naturală a părului să revină și va face părul mai strălucitor și mai gros ca oricând. În cazul în care doriți să obțineți cele mai bune rezultate, asigurați-vă că utilizați acest remediu timp de 2 săptămâni. Acest remediu este foarte simplu și ușor de făcut, cu ingrediente pe care le găsiți foarte ușor. Așa că, nimic nu vă oprește din a-l utiliza.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline