orange.ro
Beauty Tips

Masca de față cu argilă albă și căpșuni! Semnele de oboseală vor dispărea, dar și ridurile de expresie

mai 20, 2016
Mască din căpșuni
zenda.ro

Echipa Elli.ro a făcut câteva experimente legate de măștile de față, și așa am găsit formula perfectă pentru un ten curat și strălucitor. Ingredientele pe care le-am pus în compoziție sunt foarte ușor de găsit, iar masca este ușor de preparat. Masca de față conține căpșuni și argilă, iar ingredientul surpriză este…drojdia de bere! Practic, ne-am lăsat imaginația să lucreze, iar rezultatul este unul cu totul spectaculos!

mască din căpșuni

În general, când vine vorba de măști de față, totul este permis. Poți combina orice fel de ingrediente, atâta vreme cât obții compoziții omogene, care să stea pe față. Noi ne-am jucat puțin cu fructele de sezon, care am descoperit că fac minuni pentru ten. Și din joaca noastră, a ieșit o mască absolut senzațională, care tonifică și dă strălucire tenului.

Strawberry-Sorbet-Facial_385Ingrediente:

  • 2-3 căpșuni coapte și zemoase
  • drojdie de bere
  • argilă albă
  • apă de trandafiri (opțional)

 

Citește și: Apa de față cu flori de măceș și busuioc tonifică instant tenul gras!

După ce veți folosi masca din căpșuni și argilă veți avea un ten strălucitor

După ce veți folosi masca din căpșuni și argilă veți avea un ten strălucitor

Mod de preparare:

Se ia un bol de sticlă și se pun căpșunile în el, după ce au fost spălate cu simț de răspundere, în prealabil. Cu o furculiță, se sfarămă căpsunile și se amestecă, astfel încât să se obțină o pastă omogenă. Dacă rămân bucăți mai mari, încercați să le micșorați folosind tot furculița sau un cuțit. Adăugați jumătate de cubuleț de drojdie umedă și amestecați. Pentru a închega compoziția, adăugați argilă albă, care îngroașă pasta și o omogenizează. Aplicați pe față și lăsați aproximativ jumătate de oră. Spălați cu apă călduță și aplicați un tonic de față. Sau, chiar mai bine, puneți câteva picături de ulei de migdale dulci în palme și masați fața până la absorbția totală a uleiului în piele.

Masca din căpșuni vă va revigora tenul

Masca din căpșuni vă va revigora tenul

Citește și: Păcate capitale pe care le faci asupra pielii! Iată ce să faci pentru un ten perfect!

Sfaturi:
  • dacă vă rămâne compoziție, puneți-o la frigider. Drojdia tinde să fermenteze la căldură, ar fi bine să evitați acest lucru.
  • Masca se va usca puțin mai greu, așa că aveți puțină răbdare până când formează o pojghiță pe față.
  • Acizii din fructe, mai ales din căpșuni, fac minuni pentru ten, care devine strălucitor aproape imediat, așa că ori de câte ori puteți, folosiți-vă de ele pentru a vă face măști, dacă vreți un ten perfect
  • Argila albă dă și ea strălucire tenului, ceea ce o face un ingredient perfect pentru măștile de față. Puteți încerca și varianta de argilă verde în aceeași mască, ce va activa circulația la nivelul feței și va smulge toate impuritățile

 

 

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline