starshiners.ro
Beauty Tips

Realizează o pedichiură perfectă și durabilă

iunie 26, 2016
bottegaverde.ro

Nisipul, soarele și sandalele preferate. Evident, cu degetele la vedere. Pentru un look care impresionează cu adevărat, atunci când alegi astfel de încălțări și pedichiura ta trebuie să arate cât se poate de bine. De aceea ne place ca vara să ne reîmprospătăm pedichiura cât de des putem, astlfel încât degetele și picioarele să fie cu adevărat răsfățate și admirate. Uite câteva sfaturi pentru a prelungi viața pedichiurii tale, dacă nu prea ai timp să ajungi la salon. 

Citește și: Sâni fermi în numai două săptămâni cu acest exercițiu! Trebuie să îl încerci!

Pedichiura ta poate arăta perfect dacă aplici aceste mici trucuri, ce nu necesită vizită la salon. Uite ce ai de făcut dacă vrei să sclipești de frumusețe din cap, dar mai ales…până în picioare!

Reîmprospătează oja

Odată la câteva zile, oja de pe unghiile tale începe să dea semne cum că ar ceda. Fie că se ciobește, fie că începe să se ia în fâșii. Pentru a evita acest lucru, reîmprospătează stratul de ojă ori de câte ori ai nevoie, pentru a prelungi viața pedichiurii tale, mai ales dacă nu ai timp să te duci la salon. Și ține minte, atunci când mergi la salon, folosește tot oja ta, pentru ca atunci când ți se ciobesc unghiile, să fie mai ușor să le repari.

Evită pantofii cu bot închis

Dacă vrei ca pedichiura ta să dureze, renunță de tot la pantofii cu bot închis, la teniși sau orice alt tip de încălțăminte care îți poate afecta pedichiura. Atunci când porți astfel de încălțări este perfect normal ca oja să se frec de vârful pantofului și să se ia. Dacă alegi încălțări cu bot deschis, scapi foarte repede de aceste griji și reduci riscurile ca oja ta să aibă de suferit.

Ai mare grijă la apă

Apa este principalul inamic al ojei, mai ales atunci când vine vorba de pedichiură. Chiar dacă oja pare că se întărește atunci când părăsești salonul, ea are nevoie de 12 ore pentru a se usca definitiv. Așa că încearcă să nu folosești prea multă apă în acest timp, pentru că apa afectează oja și durabilitatea ei.

Folosește piatră ponce 

Pentru a menține aspectul îngrijit al picioarelor, folosește piatră ponce pentru călcâie de câteva ori pe săptămână. Acest lucru va menține aspectul îngrijit al călcâielor tale.

Hidratează-te

Aplică ulei pentru cuticule pentru a îngriji unghiile și a le face să arate sănătos. Acest lucru va preveni unghiile să se crape, lucru care duce de cele mai multe ori la îndepărtarea ojei de pe degete.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline