astratex.ro
Lifestyle

FOTO / Reacția incredibilă a unei mame care vede pentru prima dată pe criminalul fiicei sale. Scena a născut multe controverse

aprilie 28, 2016
Reactia unei mame după ce l-a întânit pe criminalul fiicei sale
bestkids.ro%20

Mama unei tinere care a fost ucise l-a văzut pentru prima dată pe criminalul fiiceia sale în sala de judecată. Reacția ei a stârnit controverse. Fata a fost împușcată mortal în gât, în timp ce mergea spre școală. Scena s-a petrecut într-un autobuz plin de elevi. Criminalul era un coleg de-al ei.

Tânărul a fost iertat de familia victimei. FOTO: www.liftbump.com

Tânărul a fost iertat de familia victimei. FOTO: www.liftbump.com

Tânărul Jordyn Howe era agresat de către alți colegi la școală, motiv pentru care a decis să ia cu el arma tatălui său vitreg.  Din păcate, întregul plan al elevului s-a transformat îăntr-o adevărată tragedie. Jordyn s-a urcat în autobuzul școlii, iar din cauza faptului că drumul nu era drept, arma s-a descărcat, iar glonțul a fost tras chiar într-o altă elevă. Lourdes “Jina” Guzman-DeJesus a fost împușcată în gât și a murit după câteva minute din cauza rănii. Tânărul a fost acuzat de omor prin imprudență, însă a fost judecat ca un minor deoarece mama tinerei a vrut acest lucru.

Adolescenta a murit în urma împușcăturii

Adolescenta a murit în urma împușcăturii. FOTO: www.liftbump.com

Femeia l-a văzut pe Jordyn pentru prima dată în sala de judecată, iar reacția ei a surprins pe toată lumea. Mama fetei ucise l-a luat în brațe pe elev și a început să plângă, după care i-a spus că știe că nu este un criminal și că nu a avut nicio intenție să-i împuște fata în acea zi. Tânărul Jordyn Howe vrea ca toată lumea să învețe din greșeala lui și înainte să facă lucruri necugetate care costă viața mai bine să le povestească părințiilor prin ce trec.

Mama îndurerată l-a îmbrățișat pe tânăr

Mama îndurerată l-a îmbrățișat pe tânăr. FOTO: www.liftbump.com

 

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline