starshiners.ro
Health

Pune gheață pe acest punct și corpul tău se va schimba definitiv! Nu o să îți vină să crezi ce se întâmplă!

iulie 15, 2016
bottegaverde.ro

Medicina chineză vede corpul nostru ca pe un sistem energetic complex, care poate fi influențat de apăsarea și masarea anumitor zone de acupunctură. Aceste metode influențează implicit și fluxul de energie al organelor. Chinezii cred că, de asemenea, dacă pui un cub de gheață pe un punct de pe gât, acest lucru va  îmbunătăți starea generală de sănătate, starea de spirit, energizând corpul. Care este acest punct? Aflați în materialul de mai jos!

Punctul de care vorbeam este situat între tendoanele de la gât, aproape de baza craniului, în acea mică adâncitură sau scobitură.  Acupunctura numește acest punct Feng Fu – refugiu al vântului.

Stimularea acestui punct va îmbunătăți starea de sănătate! Începeți din poziția culcat pe stomac și pune cubul de gheață pe acel punct, ținându-l timp de 20 de minute. Fixați cub de gheață cu un bandaj sau eșarfă pentru a vă asigura că nu se desprinde. După 30-40 de secunde, veți simți căldura cum vă invadează corpul.

Citește și După ce citești asta, nu o să mai arunci niciodată pliculețele folosite de ceai. Motivele sunt incredibile!

Metoda trebuie repetată de două ori pe zi, dimineața și seara. Procedura va elibera endorfine în fluxul sanguin, astfel încât este posibil să apară euforie în timpul primelor câteva zile. Aceasta este o metodă care va restabili echilibrul, va întineri corpul și îl va întări. Stimularea regulată a punctului de Feng Fu va îmbunătăți calitatea somnului, starea de spirit și starea generală de sănătate.

Pe lângă aceasta, metoda poate îmbunătăți, de asemenea, digestia și poate elimina durerea de dinți, durerile de cap și dureri articulare. Aceasta va trata astmul, obezitatea, malnutriția, modificări degenerative ale coloanei vertebrale, boli gastro-intestinale, boli cu transmitere sexuală, boli respiratorii, boli cardiovasculare, probleme ale glandei tiroide, artrita, hipertensiune arterială, celulită, stres, oboseală cronică, depresie, tulburări ale ciclului menstrual, precum și tulburări psiho-emoționale.

Notă: nu utilizați metoda dacă aveți un stimulator cardiac, dacă sunteți însărcinată sau dacă suferiți de epilepsie sau schizofrenie.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline