astratex.ro
Lifestyle

Program TV de Paște! Iată ce ediții speciale vizionăm la TV, la Antena 1

aprilie 26, 2016
bestkids.ro%20

De Paște, Antena 1 a pregătit ediții speciale și programe pentru toate gusturile și toate categoriile de public. Mai jos aveți lista cu toate emisiunile ce vor derula în timpul sărbătoarei pascale. Vizionare plăcută!

Povești frumoase și emoționante cu și despre copii vor fi prezentate în ediția specială „Next Star” din Joia Mare, de la ora 20.30. “Un spectacol al bunătății”, prezentat de Dan Negru,  în care câștigători și concurenți ai show-ului de talente vor prezenta poveștile impresionante ale unor copii mai speciali și, cu aportul unor oameni generoși, vor încerca să-i ajute. Unul dintre acești copii este Victor, un puști de 12 ani, care de zece ani se luptă cu o formă extrem de rară a unei boli considerate incurabile și căruia nici un medic nu i-a dat vreo șansă de supraviețuire. Victor va fi prezentat publicului de către Alex Pârvu, fost finalist “Next Star”. Ce surprize a pregătit echipa “Next Star” pentru Victor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea în Joia Mare, de la ora 20.30.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_200416_Next Star6 Ed Paste_0151(1)

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_200416_Next Star6 Ed Paste_0067

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_200416_Next Star6 Ed Paste_0060

În ediția specială “Acces Direct” din Vinerea Mare, de la ora 17.00, telespectatorii Antenei 1 vor cunoaște povestea unor oameni speciali, precum cea a preotului Mihail Milea, fără de care viața multor semeni de-ai săi, copii și bătrâni, ar fi fost cu mult mai grea. Cum i-a salvat părintele pe acești oameni, telespectatorii vor afla în Vinerea Mare. În aceeași ediție, vor fi prezentate poveștile unor oameni nevoiași, care au nevoie de ajutorul semenilor pentru o viață mai bună. De asemenea, telespectatorii vor afla cum își va petrece Valentina Pelinel ultimele sărbători singură, înainte de venirea pe lume a fiului ei.

Seara de Înviere le va prilejui telespectatorilor Antenei 1 o nouă întâlnire cu echipa fantastică a transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!”. Ca în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, jurații, prezentatorii și talentații concurenți ai celui de-al nouălea sezon au pregătit un spectacol din care nu vor lipsi muzica live, voia bună și personajele dintre cele mai diverse. Lady Gaga, Lidia Buble, Maria Dragomiroiu, Linda Perry de la 4 Non Blondes, Charlie Puth & Wiz Khalifa, Missy Elliott, Ace Frehley, solistul trupei Kiss, Zaz și Patti LaBelle sunt vedetele care vor urca sâmbăta aceasta pe scena de la “Te cunosc de undeva!”. Tributul serii, susținut de Florin Ristei și FreeStay, va fi dedicat celei care a fost Ioana Radu.

”Te cunosc de undeva”

”Te cunosc de undeva”

După “Te cunosc de undeva!”, Antena 1 va transmite începând cu orele 23.30 Slujba de Înviere.

Duminică, 1 mai, în prima zi de Paști, Vasile Muraru și Valentina Fătu au “Chef de râs”, de la ora 16.30, la Antena 1. Momentele umoristice susținute de cei doi actori ai Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” vor alterna cu cele muzicale susținute de invitații lor, Alina Eremia, Pepe, Irina Loghin, Fuego, Jo, Viorica și Ioniță din Clejani.

În ziua de Paște, de la ora 22.30, telespectatorii Antena 1 au parte de „Bravo, România!”, un show cu români adevărați care fac eforturi și se implică trup și suflet pentru a da o mână de ajutor semenilor lor. Alte trei echipe de români inimoși vor urca pe scenă în fața juriului format din Mirabela Dauer, Mihai Petre și Răzvan și Dani, pentru a lupta pentru o cauză nobilă. Emisiunea va fi difuzată în fiecare duminică seara, de la ora 22.30.  Așa se face că duminică, 1 mai, de la ora 22.30, echipa Bărboșilor urcă pe scenă pentru un show cum nu s-a mai văzut la „Bravo, România!”: profesioniști din diverse domenii care se laudă cu un look extrem de actual, vor face spectacol… pe barba lor. Bărboșii își unesc forțele pentru a susține prin numărul lor de musical o poveste parcă desprinsă din filme: aceea a Gabrielei, o femeie de 39 de ani care a înlocuit dependența de alcool cu sportul, atletismul salvându-i viața și ajutând-o să devină multiplă campioană națională și balcanică a României.
IMG_5836

Ce-a de-a doua echipă de români talentați care urcă duminică pe scenă este cea a angajaților Société Générale EBS. IT-iști, analiști financiari, specialiști în HR, toți se ridică de la birouri pentru a îmbrăca haine de scenă și își depășesc limitele pentru a susține o cauză nobilă: aceea de a o ajuta pe Daniela, care suferă de boala Parkinsosn și luptă să își crească cele doua fetițe, una olimpică la matematică și cealaltă gimnastă. Aceste două echie vor concura în prima zi de Paște la Antena 1 cu angajații unui department de documentare PPT, care sunt la fel de deciși să arate că pot fi artiști preț de câteva minute. După îndelungi ore de repetiții după programul zilnic, după ore de antrenament, aceștia sunt gata să intre pe scenă cu un singur gând în inimi: de a-l ajuta pe unul dintre colegii lor care are o situație mai mult decât modestă.  IMG_5042

În ediţia specialã „Neatza cu Rãzvan şi Dani”, difuzatã luni, 2 mai, de la 08:00, la Antena 1,  Horia Brenciu vrea sã le ia locul matinalilor. Rãzvan şi Dani le dau întâlnire telespectatorilor în a doua zi de Paşti, de la ora 08:00, într-o ediţie specialã a emisiunii „Neatza cu Rãzvan şi Dani”. Este deja tradiţie ca în zi de sãrbãtoare,  invitat de onoare sã fie nimeni altul decât Horia Brenciu, alãturi de orchestra sa. Horia nu doar cã va prezenta emisiunea cot la cot cu matinalii, ba chiar va încerca, cu orice chip, sã le ia locul. Rãzvan nu a ratat ocazia sã îi atragã atenţia: „Ai venit atât de des, cã te-am putea trece la întreţinere!”, a glumit matinalul. Juratul „X Factor” nu a venit singur, ci însoţit de cele douã superbe domnişoare, Julie Mayaya şi Adina Rãducan, câştigãtoarea „X Factor” 2014. diana_oros_2016-1524

Printre invitaţii care le mai calcã pragul îndrãgiţilor matinali se numãrã Oana Sârbu, care va susţine un mic recital alãturi de Horia Brenciu şi orchestra, Lidia Buble, Nelu Ploieşteanu şi Mihai Constantinescu, dar şi îndrãgiţii chefi Sorin Bontea, Florin Dumistrescu şi Cãtãlin Scãrlãtescu. Într-o asemenea zi, o bãtaie cu ouã nu putea lipsi: „Câte ouã s-au spart nu vom şti, dar câştigãtori suntem cu toţii!”, a povestit amuzat Horia Brenciu. Întocmai ca la „X Factor”, artistul va încerca din nou sã îl însoare pe Dani, de data aceasta cu Julie. „Mã tem de un singur lucru: sã nu mã strigi cu vocea asta sã vin la masã sau sã duc gunoiul!”, a mãrturisit Dani, completând cã vocea lui Julie e probabil una dintre cele mai puternice voci din România.diana_oros_2016-1734

Celor trei chefi, bãieţii le-au pregãtit o mulţime de provocãri: de la momente muzicale şi pânã la prezentarea buletinului meteo, şi nu orice fel de buletin meteo, ci unul culinar. Momentul culminant va fi cel în care cei trei vor trebui sã ducã, legaţi la ochi, câte o tavã cu pahare pline cu apã, pe un traseu prestabilit. Cine va învinge, telespectatorii vor afla urmãrind ediţia specialã „Neatza cu Rãzvan şi Dani”, difuzatã pe 2 mai, de la 08:00, la Antena 1. diana_oros_2016-1708

A doua zi de Paște, de la ora 20.30, în ediția „Chefi la cuțite” difuzată de Antena 1 de la 20.30, cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu își unesc forțele pentru un meniu delicios de Paște, mai ales că la jurizare îi vor avea pe Nea Mărin și invitații lui printre care Liviu Vârciu, Edi Stancu, Coana Mița. Chefii nu vor fi scutiți de emoțiile întrecerii și vor încerca să dea o reinterpretare a tradiționalului meniu de Paște.

 

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline