watchshop.ro%20
Lifestyle

Prognoza meteo 1 aprilie. Află cum va fi vremea și în weekend. Temperaturi extrem de ridicate

aprilie 1, 2016
Toamna in Herastrau
watchshop.ro%20

Luna Aprilie aduce primăvara în casele noastre. De fapt, în toată țara se așterne primăvara, iarba verde, florile ne privesc zâmbitoare, iar soarele are grijă să ne dea suficientă vitamina D încât să recuperăm după toate aceste zile ploioase. 1 Aprilie se anunță a fi o zi caldă. Nu este o păcăleală, chiar vor fi temperaturi de la 21 până la  26 de grade. Așadar, ieșiți la terase. Nici în weekend nu vom fi părăsiți de soare, iar vremea va fi una cu adevărat spectaculoasă.

Dacă în București de vom bucura de soare, ei bine, nu putem fi toți norocoși la capitolul vreme bună. Sunt și câteva zone care vor avea parte ploaie, iar asta se va întâmpla în nord, în centru și în nord-est, în special în zona Carpaților Orientali, iar pe crestele cele mai înalte vor apăra precipitații mixte.

1 aprilie vreme

Vom avea parte de o zi foarte frumoasă de 1 Aprilie, ziua păcălelii. FOTO: CLICK.RO

Vântul va sufla cu putere la munte în Moldova, Bărăgan și Dobrogea. Dacă tot am zis că vor fi până la 26 de grade Celsius în majoritatea zonelor, de 1 Aprilie, în estul Transilvaniei vor fi 5 grade și 10 grade pe litoral, iar în zonele joase de relief se va semnala ceață. Maxima în capitală va fi de 27 de grade, iar noaptea de 8-10 grade. O vreme fabuloasă, numai bună de ieșit în parc sau la plimbare prin cele mai spectaculoase zone ale Bucureștiului.

vreme weekend

Weekend-ul va fi cu adevărat frumos, deoarece temperaturile vor fi până la maxima de 20 de grade în vestul țării, cu minime de până la 12 grade pe litoral. FOTO: CLICK.RO

 

 

iarena.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline