starshiners.ro
Beauty TipsHealth

Prepară-ți propria ta pastă de dinți acasă! Nu o să mai cumperi pastă de dinți din comerț!

august 20, 2016
bottegaverde.ro

Petele de pe dinți sau modificări de culoare ale acestora sunt probleme comune care afectează atât bărbații, cât și femeile. Există mai mulți factori care contribuie la această situație și cele mai frecvente includ fumatul sau consumatul de băuturi închise la culoare, cum ar fi vinul, cafeaua și ceaiul,  ceea ce face ca și coloranții alimentari să fie absorbiți de suprafața dinților. Igienă orală necorespunzătoare este un alt factor care contribuie la asta. Dar această rețetă de pastă de dinți te va ajuta cu siguranță să scapi de această problemă în cel mai scurt timp! Uite cum se prepară!

Cu toate că există o serie de proceduri dentare care pot elimina în mod eficient petele de pe dinți și de a restabili albul acestora, aceste tratamente pot fi atât costisitoare, cât și consumatoare de timp. De asta suntem aici, pentru a vă oferi cea mai bună soluție naturală pentru problema voastră! O rețetă care vă va oferi cel mai frumos zâmbet și dinți mai albi, cu efort minim!  Ai nevoie doar de un singur ingredien, pe care toți îl avem acasă și pe care îl folosim constant. Acest ingredient poate albi dinții și pentru a reduce inflamația gingiilor.

Pentru această pastă de dinți, ai nevoie de turmeric, mentă și ulei de cocos. Iată cum puteți pregăti această pastă de dinți naturală acasă la voi!

  •  1 lingură de ulei de cocos
  • 2 capsule de turmeric
  • Ulei de mentă

Mod de preparare:

Ia un castron mic și amestecă uleiul de cocos și turmericul. Apoi adaugă uleiul de mentă și amestecă totul până când veți obține o pastă omogenă. Aplică amestecul pe periuța de dinți și spălați dinții în mod normal. Faceți acest lucru în fiecare zi, și în curând veți observa că dinții vor fi mai albi, iar gingiile nu vor mai fi inflamate. Cel mai bun lucru legat de această pastă de dinți este că este atât de ușor de făcut și este excelentă pentru persoanele cu dinți sensibili.

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline