starshiners.ro
Fashion

Poze cu cele mai bine îmbrăcate vedete de la Festivalul Coachella. Pe care o preferi?

mai 2, 2016
bottegaverde.ro

Festivalul Coachella din Statele Unite este unul din cele mai promovate festivaluri și cele care stabilesc trendul în materie de fashion. La acest festival participă unele dintre cele mai mari vedete de la Hollywood, care se folosesc de această ocazie pentru a-și etala cele mai glam ținute. Există  și un outfit standard de festival, care a fost preluat și de marii designeri în colecțiile lor, și anume bentițele de flori și rochiile vaporoase, din materiale de vară, combinate cu bocanci sau cizme. Cu toate acestea, Coachella rămâne un festival al diversității, în care muzica este cea care contează mai puțin. Ceea ce contează cu adevărat sunt ținutele de festival, care iau ochii publicului de fiecare dată. Iată câteva poze cu cele mai bine îmbrăcate vedete de la Coachella 2016. 

Taylor Swift

Taylor Swift

Taylor este una dintre vedetele care participă an de an la acest festival. Dacă te uiți la poză, nici nu o recunoști în fază inițială, datorită ținutei comode și obișnuite pe care și-a ales-o pentru acest an. Este o ținută pe care o poți alege și tu pentru o zi obișnuită, în care vrei să te simți comod și atât.

The Weeknd

The Weeknd

Solistul de la The Weeknd a participat la ediția din acest an a Coachella, alături de iubita sa, Bella Hadid. Ei au ales denimul de data aceasta, folosindu-se de piese vestimentare realizate exclusiv din acest material. Ținuta este una deloc spectaculoasă, dar plină de stil.

Nina Dobrev

nina dobrev

Nina a ales și ea ă ținută comodă și puțin boho, cu accente western. Este o ținută care i se potrivește de minune, iar pălăria este una din piesele vestimentare cheie ale acestei ținute. Blazerul răcoros, cu imprimeu, este o alegere foarte bună, pe care o poți integra și tu în ținutele de festival. Detaliul de pe botine face totul, în cazul acestei ținute.

Jamie Chung

jamie chung

O rochie absolut fantastică cea pe care a ales-o Jamie pentru acest festival,care îi dă un look cuminte și ușor elitist, plin de grație. Este una dintre ținutele noastre preferate de la Coachella.Iar botinele din piele întoarsă sunt absolut fantastice.

Photo Credits: Rob Latour

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline