starshiners.ro
Fashion

Piese vestimentare cu care nu ai cum să dai greș la mare! Ghidul unei ținute perfecte de plajă!

iunie 20, 2016
bottegaverde.ro

Atunci când mergi la plajă, trebuie să ai mare grijă cum îți alegi ținuta pentru a nu pica în ridicol. Asta pentru că dincolo de toate, te vei alege cu mari mustrări vizuale din partea localnicilor, mai ales, care sunt obișnuiți cu mersul la plajă și care și-au format deja un obicei în a alege ținute perfecte pentru plajă, tocmai pentru că ei cunosc cel mai bine acest…fenomen. Nu alege cele mai bune haine din dressing, ci alege piesele vestimentare care trebuie pentru o ținută cu adevărat răvășitoare. Iată care piesele vestimentare de care trebuie să te folosești pentru un look răvășitor pe plajă!

Citește și: Ce costume de baie să porți pentru a deveni cu adevărat o zeiță! Iată cele mai inspirate alegeri!

Cămașa lungă

Cămașa lungă îți dă un aer cât se poate de..marin. Mai ales dacă o alegi în culorile mării, cum ar fi albastru, bleu sau alb. Mare atenție să nu fie foarte mulată pentru că asta te poate împiedica la mers sau te poate face să transpiri foarte uțor și foarte repede. Dacă are partea din față mai scurtă și cea din spate mai lungă, deja ai cucerit audiența. O poți asorta cu o pălărie cu boruri mici și o pereche de șlapi, care îți conferă un aer cât se poate de relaxat.

Pantaloni scurți de mătase

Sunt un must atunci când vrei să creezi o ținută perfectă de plajă. Sunt acel tip de pantaloni care seamănă cu cei de dormit, dar care sunt permiși în alcătuirea unei ținute wow pentru plajă. Sunt ușor de purtat și lejeri, așa că nu te vei chinui constant să îi aranjezi pentru a arăta bine pe tine. Dacă îi combini cu un sutien de plajă statement sau cu un costum de baie întreg, peste care pui o cămasă lungă de in subțire, vei fi cu adevărat o regină pe plajă, iar apariția ta va fi cu siguranță remarcată.

Pălaria cu boruri mari

Ce poate fi mai feminin decât o pălărie cu boruri mari, care să îți încadreze atât fața, cât și părul, cât se poate de frumos? Alege-o în nuanțe cât mai deschise, pentru a nu atrage soarele și căldura atât de mult. Poart-o cu atitudine, pentru că atitudinea face tot.

Lanț de corp

Cu toate că nu este chiar o piesă vestimentară, ci mai degrabă un accesoriu, lanțul de corp este vital, mai ales dacă vrei să ieși în evidență pe plajă. Și mai ales dacă ai un corp foarte bine tonifiat. Poate atrage toate privirile de pe plajă acest simplu accesoriu. Poți încerca și lanțurile foarte finuțe la picior sau brățările de inspirație marină, din scoici.

Rochiile maxi

Alege o rochie maxim ca și piesă de rezistență pentru ținuta de plajă. Mare atenție să fie vaporoase, și nu mulate, din materiale care curg. Toți vor crede că primesc o vizită din partea unei zeițe. Imprimeurile florale sunt recomandate pentru plajă, iar rochiile să fie în nuanțe cât mai deschise.

Ceea ce trebuie să ții minte este să lași acasă rochiile tip baby-doll, cele drepte din materiale mai groase sau cele în formă de A, care sunt mult prea mult pentru plajă. Atunci când vii la plajă, vii să te simți lejeră și relaxată, nu să etalezi cele mai bune haine de acasă, cu care te duci și în club.

PS: Sandalele cu platformă cu au ce căuta pe plajă! Doar șlapii și sandalele fără toc, cu talpă joasă, care îți pot da acel grad de comoditate și naturalețe pe nisip.

Mai multe găsești și aici: Crângachic

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline