astratex.ro
Lifestyle

Pentru ei, regulile au fost făcute să fie încălcate! Zodiile care nu țin cont de nimeni și nimic!

mai 25, 2016
zodii egoiste
bestkids.ro%20

Cine a zis ceva de reguli? Reguli? Ce reguli? Asta par a întreba, în cor, nativii din Gemeni și Săgetător, la care se mai adaugă și nativii din Berbec. Pentru ei, viața nu are reguli, iar dacă acestea există, sunt mereu făcute să fie încălcate. Ei își duc viața periculos, fără a ține cont de nimeni și de nimic. Caută se experimenteze, să trăiască și nu prea dau mare importanță vorbelor pe care le aruncă lumea în jurul lor. 

Citește și: Top cele mai sexy zodii: Vezi să nu te frigi, atât sunt de fierbinți!

Dacă nu știai cine sunt curajoșii și rebelii zodiacului, află că aceștia sunt Gemenii, Săgetătorii, Taurii și Berbecii. Pentru ei, regulile nu s-au inventat, iar viața lor se desfășoară în cea mai mare libertate. Să nu faci greșeala să încerci să îi legi, pentru că nu vor sta niciodată sub ”papucul” cuiva, mai ales din cauza orgoliului nemăsurat pe care îi au.

Gemeni

Gemenii sunt partenerii pe care și-i dorește toată lumea, dar nu într-o relație. Le place să se plimbe, le place să experimenteze lucruri noi și să facă toate lucrurile pe care alții nu le-au făcut într-o viață întreagă. Ei au o listă, pe care vor să o bifeze până la 30 de ani, de aceea sunt ereu într-o continuă goană de experimentare. Nu prea le pasă de reguli, pentru că nu au fost învățați ce sunt acelea. Libertatea le priește cel mai mult, așa că nu încerca să le tai aripile, sunt fic ca niște copii care se bucură de viață.

Săgetător

Nu intra în polemici cu Săgetătorii, decât dacă vrei să se lase cu mare scandal și cu săgeți aruncate deloc aleatoriu. Sunt atât de fermecați de ideea de rebel, iar la maturitate își trăiesc adolescența pe care nu au avut-o niciodată. Sau cel puțin asta lasă de înțeles. Vor pleca mereu cu băieții, vor face lucruri pe care nu credeai niciodată că un adult le poate face. Dacă ai văzut filmul ”Hangover”, așteaptă-te la ceva asemănător.

Berbec

Ei se aruncă mereu înainte, de unde și expesia. Nu stau să gândească prea mult, să raționeze, să analizeze, să vadă care este partea bună sau partea rea. Pur și simplu, nu le pasă. Atunci când vor ceva, vor obține, indiferent de mijloacele pe care le folosesc pentru asta. Nu sunt oameni răi, machiavelici, doar că sunt ușor diferiți față de restul lumii. Nu le pasă de etichete absolut deloc și mereu vor face ceea ce doresc, chiar dacă sunt într-o relație, chiar dacă nu.

 

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline