starshiners.ro
Beauty Tips

Orice femeie trebuie să știe aceste trucuri de frumusețe inedite! Află acum care sunt!

iulie 12, 2016
bottegaverde.ro

Spre deosebire de medicamente moderne, remediile naturale nu conțin substanțe chimice periculoase. Prin urmare, acestea sunt mult mai bune decât medicamentele artificiale, chiar dacă au nevoie de mai mult timp pentru a rezolva problema. Cele mai multe dintre ingredientele necesare pentru a prepara aceste soluții sunt disponibile în orice gospodărie. Uite care sunt cele mai eficiente trucuri de frumusețe pe care orice femeie trebuie să le știe! 

 Îndepărtați ridurile din jurul gurii natural

Pentru acest remediu aveți  nevoie de 750 ml de ulei de măsline, 200 de grame ceară de albine și flori de gălbenele. Se fierb toate ingredientele pentru un minut și apoi lăsați-l în recipient  toată noaptea. Dimineața, reîncălziți remediul. Aplicați remediul pe ridurile din jurul gurii timp de două săptămâni, în fiecare zi.

Pungile de sub ochi

Elimină pungile de sub ochi cu un amestec de cartofi și suc de castravete. Puteți amesteca, de asemenea, porțiuni egale de castravete și suc de lămăie pentru a trata pungile de sub ochi. Se aplică aceste amestecuri pe zonele întunecate și după 15 minute, se spală remediul.

Puncte negre

Se amestecă două linguri de amidon și două lingurițe de oțet, iar punctele negre vor dispărea. Frecați  timp de zece secunde, iar apoi se spală fața cu apă caldă.
Păr alb

Pentru aceasta rețetă trebuie sa se amestece usturoi tocat, semințe de in, miere și lămâi tocate într-un borcan. Remediul se păstrează la frigider. Consumați  de două ori pe zi, înainte de mese. Frunzele de curry și ulei de nucă de cocos sunt de asemenea eficiente împotriva părului alb. Se fierb frunzele în apă de nucă de cocos. Se strecoară apa, se lasă să se răcească și se freacă pielea capului cu ea timp de câteva minute. Se spală părul după aceea. Tratarea scalpului cu unt de lapte de vacă de două ori pe săptămână, timp de mai multe luni, poate fi, de asemenea, eficient.
Călcăie crăpate

Călcăiele crăpate în timpul iernii sunt o problemă comună pentru mulți oameni. Din fericire, mai multe remedii naturale pot rezolva această problemă. Punerea unei banane coapte, timp de 15 minute, pe călcăie va rezolva problema. De asemenea, puteți utiliza apă fierbinte pentru a se înmuia pielea și apoi îndepărtați celulele moarte ale pielii cu piatra ponce.

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline