starshiners.ro
Health

Orele de refacere ale corpului tău! Diagrama pe care trebuie să o memorezi imediat!

aprilie 20, 2016
ore organism
bottegaverde.ro

Corpul și organele corpului se ghidează după un orar de refacere. Fiecare oră este atribuită unui organ anume, iar dacă respecți intervalele de refacere ale organelor, asta nu poate decât să aducă beneficii organismului tău. Totul funcționează ca un ceas elvețian, pe care nici măcar nu trebuie să îl întorci. Care sunt orele de refacere ale organelor tale și ce trebuie să faci în aceste intervale? Îți spunem noi, cei de la Elli.ro.

Există intervale de timp care sunt atribuite refacerii fiecărui organism în parte. Fie că le folosim pentru a dormi sau pentr a ne alimenta corect, cu cât respectăm mai mult aceste ore, cu atât mai bine ne va fi atât nouă, cât și organismului nostru. Iată care sunt intervalele vitale pentru refacerea organismului și organele care corespund acestor ore.

7.00- 9.00 dimineața- Este intervalul stomacului, mănâncă micul dejun pentru a te energiza pentru întreaga zi. Consumă fructe, proteine, alimente sărace în carbohidrați și grăsimi sănătoase. Ia vitamine și pregătește pachețele de mâncare pentru întreaga zi, astfel încât să te asiguri că vei avea aportul necesar de mâncare.

9.00- 11.00 AM – Intervalul de refacere pentru splină. Muncește și fii activ. Splina este asociată cu puterea minții, susține metabolismul și este responsabilă cu transformarea nutrienților în energie.

11.00 AM- 13.00 PM- Aceste ore sunt asociate inimii și refacerii ei. Mănâncă de prânz și socializează, este foarte important. Bucură-te de conversații, conectează-te cu oameni și cooperează. Relaționează și oferă-ți ajutorul. Mănâncă echilibrat, nimic exagerat sau prea bogat în nutrienți.

13.00 PM- 15.00 PM – Interval benefic intestinului subțire. Recomandat să îți rezolvi problemele în acest interval și să fii organizat. Corpul digeră prânzul pe care l-ai luat în intervalul anterior.

15.00 PM- 17.00 PM– Intevalul de refacere pentru vezică. Învață, studiază și bea ceai dacă vrei ca totul să funcționeze bine! Este cel mai bun interval pentru a fi eficient la muncă, dar și pentru a te hidrata. În felul aceste, te detoxifici.

17.00 PM- 19.00 PM– Rinichii sunt cei care se refac acum. Este necesar să mănânci și să îți reiei porția de energie. Asta pentru că rinichii sunt cei care înmagazinează energia corpului tău. Aici sunt rezervele.Dacă te simți obosit, trebuie să te întrebi pe ce ai cheltuit resursele tale de energie. Pune-te pe tine pe primul loc data viitoare.

19.00-21.00 PM- Acum pericardul este în centrul atenției. El este responsabil pentru buna circulație a sângelui, a creierului și a organelor reproducătoare. Cel mai bun interval pentru a concepe copii, pentru a face sex și pentru a beneficia de un masaj.

21.00 PM- 23.00 PM – Tiroida se reface acum, iar tu trebuie să fii foarte atent la asta.Ea este responsabilă de transferul de energie, temperatură și metabolism. Nu mânca în acest interval, doar relaxează-te, o să îți prindă bine.

23.0 0 PM- 03.00 AM– În acest interval se reface ficatul. Dacă te trezești în acest interval, înseamnă că ficatul tău este copleșit de procesul de detoxifiere. Alcoolul, drogurile, dieta proastă, toate necesită o detoxifiere a ficatului. Așa, vei dormi liniștit.

03.00 AM- 05.00 AM– Ai grijă de plămânii tăi, ei se refac în acest interval. Dacă tușești în perioada aceasta, înseamnă că plămânii elimină toxinele din organism

05.00 AM- 07.00 AM– Intestinul gros funcționează din plin. Trezește-te și bea apă. Fără cafea la această oră. Corpul tău are nevoie de apă pentru un colon sănătos.

 

 

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline