orange.ro
Beauty Tips

Incredientul minune care te scapă de chelie. Dacă faci asta nu-ți va mai pica părul niciodată

ianuarie 17, 2016
Sarea de mare te ajută să recapeți luciul părului
zenda.ro

Atât femeile, cât și bărbații vor să aibă un păr sănătos și cât mai des. Mulți dintre noi ne confruntăm cu problema căderii podoabei capilare din varii motive, fie ca este vorba de soare, vremea rece, bagajul genetic cu care venim, ori produsele cosmetice nepotrivite, toate astea duc la pierderea firelor de păr. Exista un remediu care stă la baza unui ingredient pe care cu toții îl avem în bucatarii. Sau ar trebui să-l avem.

Majoritatea dintre noi am incercat diverse metode pentru regenerarea părului, iar de cele mai multe ori nu au dat niciun rezultat, ba chiar au dăunat podoabei capilare. Trebuie să avem grijă ce produse folosim pentru igiena noastră. Căile naturiste sunt, în general, cele mai potrivite pentru corpul nostru. Așadar, cu siguranță iți dorești să nu mai treci prin experiențe nedorite și să scapi de firele despicate, părul degradat sau uscat. Nimeni nu se gândește, însă, că de cele mai multe ori, salvarea vine tocmai din bucătarie. Sarea de mare este cunosută pentru beneficiile sale, însă foarte puțini oameni cunosc faptul că poate fi folosită și pentru creșterea părului.

Sursa foto: myilifestyle.com

Sursa foto: myilifestyle.com

Cum acționează?

Ei bine, pentru început, speli părul ca de obicei, dupa care îl ștergi cu un prosop, iar apoi pui un pumn de sare pe scalp și masezi timp de 15 minute. După acest tratament, speli părul din nou. Repetă tratamentul două luni și o să ai rezultate uimitoare. Părul tău va deveni mai gros, mai luminos, neted si va crește mult mai repede. În plus, vei scăpa și de mătreață.

Sarea de mare este un bun remediu pentru tratarea căderii părului, deoarece are multiple beneficii asupra corpului uman și conține 82 de nutrienți esențiali, printre care, cele mai importante, sodiu, potasiu, calciu, magneziu, bromura, fier, cupru și zinc. Sarea de mare revitalizează părul și îmbunătățește circulația sangvină la nivelul scalpului. Sarea de mare este o sare obținută prin evaporarea apei de mare, fiind utilizată cu încredere atât in bucătărie, cât și în produsele cosmetice.

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline