zenda.ro
Lifestyle

O fetiță în vârstă de 5 ani a adoptat cel mai adorabil animal de companie: un rățoi!

martie 18, 2016
libris.ro%20

În ciuda faptului că are doar 5 ani, micuța Kylie Brown este deja mamă. Sau cel puțin așa o consideră rățoiul ei în vârstă de aproape un an, care s-a îndrăgostit de ea încă din prima clipă când a văzut-o.

„L-am adus acasă, era ca o mingiuță mică, galbenă și pufoasă și măcănea într-o cutie, iar Kylie s-a îndreptat spre cutie și s-a sprijinit de ea, iar el a tăcut brusc”, a povestit emoționată Ashley Brown, mama lui Kylie. „Oriunde ar fi mers însoțit de ea, era liniștit și silențios. Și de câte ori Kylie lipsește, începe să măcăne și devine anxios”, a completat aceasta.

Cei doi sunt inseparabili. În timpul verii înoată împreună, iar în timpul iernii, când Kylie iese la săniuș, Snowflake o însoțește. Participă la petreceri în pijamale, dar și la sărbători; de Halloween, Kylie l-a costumat în indragitul personaj Disney din filmul Frozen, Olaf și l-a luat cu ea la colindat. Cei doi sunt cei mai buni prieteni, iar mama lui Kylie spune că aceasta a devenit foarte responsabilă de când rățoiul a apărut în viața lor. Are grijă de el precum o mamă, iar el cu siguranță îi atribuie acest rol.

cel.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline