starshiners.ro
Health

Nu-l determina să te lase după primele întâlniri! Ce să faci ca să nu arăți că ești disperată după el

aprilie 13, 2016
bottegaverde.ro

V-ați întâlnit de câteva ori, l-ai plăcut foarte mult, ați făcut schimb de numere de telefon. Ați râs, ați glumit, v-ați povestit viețile, v-ați sărutat, și s-au aprins călcăiele după el. Ca niciodată, ți-ai luat inima în dinți și i-ai trimis un SMS în care îl intrebai ce face. Liniște. După care, ai încercat să îl suni, pentru a-i auzi vocea. Pauză.  După care, ai mai sunat o dată și ți-a răspuns. A fost chiar bucuros să te audă. Nu știi ce să faci. Dacă să continui sau să lași totul deoparte și să treci la următorul. Iată care sunt câteva variante pe care ai putea să le încerci, fără a face prea multe presiuni asupra persoanei. 

Caută cunoștințe comune

Se spune că fiecare dintre noi poate ajunge la oricine de pe acest glob printr-un lanț de 5 persoane. Networking-ul s-a dezvoltat atât de mult, iar rețelele personale ale fiecăruie dintre noi sunt atât de multe, încât asta ne permite să ajungem la oricine folosindu-ne de relațiile pe care le avem. Așa că nu va fi foarte greu să găsești cunoștinte comune. Poți încerca varianta de Facebook, să vezi ce prieteni comuni aveți, pentru a lua legătura cu el prin cei din jurul lui. Multă grijă la cum formulezi enunțurile și cum pui problema, nimănui nu îi plac stalkerii.

Locuri comune

Chiar și intr-un oraș mare ca București, posibilitatea de a vă întâlni din nou este destul de mare. Poți forța puțin lucrurile și te poți duce din când în când în locurile unde ați fost împreună. Dacă ați ajuns acolo la inițiativa lui, este clar că sunt locuri în care el ajunge destul de des și sunt locuri unde el se simte bine. Nu forța lucrurile însă. Te poți duce o dată sau de două ori, în intervalul de timp în care știi sau crezi că ar putea fi acolo. Dacă stai de dimineață până seara acolo, nu este decât un semn că disperarea a pus stăpânire pe tine.

Trimite un SMS

Mai poți trimite un singur SMS, în care să îi explici clar lucrurile și faptul că îți place de el, într-un mesaj sincer. Spune-i că nu vrei să îl deranjezi, dar asta simți și crezi că este normal și natural ca celălalt să cunoască aceste lucruri. Plusează cu faptul că ți-ar plăcea să rămâneți în legătură, măcar pentru discuțiile pe care le-ați avut până acum. Nu exagera în mesaj, nu căuta să sperii cealaltă persoană cu sinceritatea ta, pentru că nu este o soluție.

Nu insista

Este posibil ca el să fie foarte ocupat și să nu poată răspunde la telefon imediat ce este sunat sau atunci când primește un mesaj. Înțelege acest lucru și nu insista cu telefoanele, nu vei face decât să îndepărtezi și mai mult persoana respectivă de tine. Detașează-te de situație și ocupă-ți timpul cu altceva, pentru a-ți lua mintea de la el. Fă ce îți place și uită, așteptarea e chinuitoare. Dar nu trimite 4-5 mesaje pe zi, pentru că este un semn de disperare, care nu place nimănui.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline