starshiners.ro
Beauty Tips

Nu credeai vreodată că apelează la astfel de trucuri! Motivul incredibil pentru care divele sunt mereu perfecte

martie 30, 2016
bottegaverde.ro

Te-ai întrebat vreodată cum de Beyonce arată mereu atât de bine? Sau cum Gwyneth Paltrow nu îmbătrănește niciodată? Întotdeauna ne întrebăm cum reușesc vedetele să arate atât de bine și să aibă mereu un look fresh pe covorul roșu, însă cu siguranță ne spunem că scot din buzunare mii sau zeci de mii de euro pentru a fi mereu tinere și frumoase. Întrebarea zilei este ce trucuri și procedee folosesc pentru a avea tenul și părul strălucitoare de fiecare dată. Spre surprinderea tuturor, unele dintre trucurile la care apelează vedetele nu sunt chiar atât de scumpe, iar altele sunt aproape gratis!

Într-un material apărut în revista InStyle, vedetele de la Hollywood au vândut o parte din secretele care le fac să arate mereu atât de bine. Unele dintre ele sunt chiar suprinzătoare!

Beyonce spune că zâmbetul este cea mai importantă armă pe care o are în lupta împotriva trecerii timpului. O persoană fericită este întotdeauna o persoană tânără, care se bucură de micile frumuseți ale vieții. ”O femeie este întotdeauna frumoasă când zâmbește. Și ceea ce am mai învățat este că un produs bun de hidratare a tenului face întotdeauna minuni”, spune ea.

Kate Winslet, protagonista filmului de box office ”The Dressmaker” are și ea un truc care o salvează din orice situație. Trucul este crema de ochi: ”Atunci când călătorești foarte mult și tenul tău este obosit, o cremă de ochi foarte bună ajută. Investește într-un produs bun și miracolele vor apărea”, mărturisește vedeta.

Gwyneth Paltrow este adepta cremelor și uleiurilor esențiale naturale. Ea investește foarte mult în acest tip de produse, iar rezultatele se văd pe propriul ten. Gwyneth vă recomandă uleiul Omega 3. Ea îl folosește de ceva timp și este foarte mulțumită de rezultat. În plus, Gwyneth folosește și ulei de cocos, atât pentru față, cât și pentru pări și corp.

Liv Tyler folosește apă de trandafiri în finisarea machiajului, pe care o recomandă din tot sufletul: ”După ce ai aplicat fondul de ten și blush-ul, folosește o pudră transparentă pentru ten, iar apoi folosește apa de trandafiri pentru fixarea machiajului. Îți va transforma fața și o va face să fie impecabilă”

Eva Mendes este o împătimită a produselor de hidratare. Ea a descoperit o tehnică ce o salvează din orice situație, mai ales atunci când este pe fugă. Tot ceea ce trebuie să faci este să amesteci crema autobronzantă cu un produs de hidratare a tenului. Dacă nu vrei să te machiezi, aceasta este o soluție perfectă pentru a arăta impecabil, la orice oră.

Sarah Jessica Parker– un adevărat fashion icon, Sarah apelează la un truc simplu, pe care probabil că și tu l-ai pus în aplicare de câteva ori: ”Îmi place să intru in dressing și hainele să miroasă frumos. Așa că întotdeauna parfumez hainele. Iar atunci când sticla de parfum se golește sau rămâne foarte puțin parfum pe fundul sticlei, presar conținutul pe hainele din dulap”, spune ea.

AnnaLynne McCord îți recomandă să folosești un concealer cu două nuanțe mai deschis decât nuanța ta naturală a pielii. Atrage atenția asupra ochilor și te face să arăți fresh, chiar dacă ești epuizată după o zi lungă.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline