starshiners.ro
Beauty Tips

Nodurile împletite și coafurile retro sunt în trend în această toamnă / FOTO

august 31, 2016
bottegaverde.ro

Hairstylistul Cristi Pascu ne dezvăluie ce se poartă toamna aceasta atunci când vorbim de coafuri de ocazie. De la noduri, ca element de noutate în preferințele doamnelor, la coafuri cu influență retro, desprinse parcă din filmele de epoca, iată ce recomandă specialistul.

Împletituri și noduri

“În acest sezon, laitmotivul este “back in time” și la mare căutare sunt împletiturile. Se poartă părul ușor romantic, accesorizat cu agrafe sau bentițe cu iz antic, prezente acum în colecțile unor case de modă cunoscute. Pentru femeile cu păr lung se poartă coafurile pe bază de noduri. Vorbim despre un nod mare, la spate, sau despre noduri făcute dintr-o șuviță, asta pentru femeile care își doresc coafuri mai moderne și mai avangardiste”, declară Cristi Pascu.

cristi-pascu-coafuri-de-ocazie-3

Beach Waves

“Femeilor cu părul mai scurt le recomand “beach waves” sau acele cute retro, întâlnite foarte mult la doamnele din perioada interbelică. Acest tip de coafură conferă un aer misterios posesoarei”, continuă Cristi Pascu.

cristi-pascu-coafuri-de-ocazie-retro waves9

Cărarea exagerată pe stânga sau dreapta

“Doamnele cu păr lung pot opta pentru cărările mult date într-o parte, care pun foarte bine în evidență o rochie prețioasă și conferă întregii apariții un plus de dramatism. Acestea sunt genul de coafuri de Oscar, când părul este dat foarte mult într-o parte, cu o cărare exagerată pe dreapta sau pe stânga. Vă puteți coafa așa la o premieră de film sau la o seară de gală de la Operă, când eticheta impune o rochie de seară elaborată, cu decolteu adânc și cu umerii goi”, mai declară Cristi Pascu.

cristi-pascu-coafuri-de-ocazie-4

Cristi Pascu este unul dintre cei mai experimentati hairstyliști din Romania, pe mâinile responsabil pentru coafurile mai multor vedete din România, printre care și Carmen Brumă, Iuliana Tudor și Adina Buzatu.

Hairstylistul Cristi Pascu

Hairstylistul Cristi Pascu

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline