astratex.ro
Lifestyle

Nimeni nu credea asta! Ce înseamnă de fapt numărul 666

aprilie 14, 2016
bestkids.ro%20

Cu toate că numărul 6 sau secvența 666 este asociată diavolului și lucrurilor nefaste, faptul că vezi mereu acest număr repetându-se nu trebuie să te panicheze absolut deloc, ci dimpotrivă! Semnificația acestui număr și vibrația lui nu este deloc cea pe care o știi. Hai să vedem ce reprezintă, de fapt, acest număr!

În primul rând, numărul 6 se leagă de vbrațiile și energiile iubirii necondiționate, echilibrului și armoniei, altruismului, responsabilității. Mai poate însemna și vindecare, idealism, protecție, conștientizare, integritate, simplitate, nevoi materiale și economie, precum și onestitate.

Secvența 666, alcătuită din vibrațiile lui 6 ridicate la 3, practic, este o compilație de energie care survin tot din vibrația numărului în sine. Atunci când o vezi, ea reprezintă integritate, iubite, iubire de sine, serviciu în folosul comunității, sacrificiu de sine, adevăr,. pace, avuție, casă. Energia lui 6 simbolizează, de fapt, nevoia de stabilitate în toate domeniile vieții tale și se leagă foarte bine de familie și casă. Totodată, simbolizează responsabilitea, care este nevoie a fi îndeplinită prin dragoste.

666 te avertizează asupra abilității de a folosi imaginația și intelectul, care îți vor aduce numai beneficii. Este, de fapt, o avertizare, să fii atent la echilibrul și gândurile pe care le emiți, griji materiale și să te focusezi pe spiritual mai mult. O gândire pozitivă va veni cu rezultate pe măsură.
Când vezi această secvență, ai încredere în faptul că Universul te susține și te asită în realizarea dorințelor legate de casă, familie și viață personală. Focusează-te pe atingerea obiectivelor și fii deschis către orice ajutor pe care îl primești. Mai poate reprezenta și o atenționare asupra faptului că gândurile nu sunt din cele mai bune și că trebuie să te reorientezi spre servii care să ajute oamenii, spre a dona bani sau a face acte de bunătate către oamenii care sunt în nevoie. În plus, nu te mai focusa atât de mult pe nevoile materiale și pe bani, pentru că nu este în regulă pentru tine. Energiile abundenței și prosperității vor veni către tine atâta timp cât renunți la toate stările de anxietate pe care le ai. Echilibrează-te și păstrează-ți speranța că totul va fi bine și lucrurile se vor rezolva.

Ridică-ți vibrația și descoperă-ți misiunea personală, lăsând materialul în urmă este cel mai important lucru pe care îl poți face atunci când vezi această secvență 666. Cere ajutor, dacă ai nevoie, pentru că cerințele și rugămințile tale vor fi ascultate. 

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline