astratex.ro
Lifestyle

Next Star și-a ales câștigătorul celui de-al șaselea sezon! Andreea Tucaliuc a fost preferata juriului!

mai 13, 2016
bestkids.ro%20

Ieri seară, Next Star (Antena 1) și-a ales câștigătorul celui de-al șaselea sezon. Andreea Tucaliuc, micuța contorsionistă, a fost preferata juriului, care a reușit să îi lase mască încă din primele secunde ale reprezentației sale. Andreea este la a doua participare la Next Star, care se pare că i-a purtat noroc și i-a adus premiul cel mare, de 20.000 de euro și marele trofeu. Jurații au declarat că aceasta a fost una dintre cele mai grele finale Next Star. 

Andreea Tucaliuc are doar 12 ani și vine din Botoșani. Este la a doua participare la Next Star, iar talentul ei este unul cât se poate de neobișnuit: contorsionism. La prima participare, nu a reușit să câștige, dar asta a ambiționat-o și mai mult și a făcut-o să se înscrie din nou la emisiune. Se pare că insistența și ambiția ei i-au purtat noroc, câștigând detașat ediția în care a fost și ajungând în finală. Reprezentația de ieri i-a lăsat cu gura căscata atât pe jurați, cât și pe cei de acasă, care s-au minunat de fiecare mișcare pe care a făcut-o Andreea. Puștoaica a avut un show inedit, cu mișcări pe ritm și elemente noi, pe care se vede că le-a lucrat cu multă responsabilitate.

Aici îi puteți vedea reprezentația.

Decizia juriului a fost foarte greu de luat, și asta pentru că în acest sezon, concurenții ajunși în finală au venit cu mai multe talente, nu doar cântat. Au fost numere de dans, de magie și chiar de rezolvat cuburi rubik în timp record. Drept pentru care, competiția a fost foarte mare. Printre alte numere foarte bune care au reușit să impresioneze juriul au fost Dani(copilul de 7 ani care a rezolva cuburi rubik legat la ochi), Robert Hu (campion mondial karate), Iulian Nunucă(nu a luat lecții de canto niciodată) și Ștefan Luncanu(magie)

Emoția finalei a fost foarte mare, iar competiția foarte strânsă. Premiul cel mare a fost înmânat de Maia Morgenstern. Când și-a auzit numele, Andreea a izbucnit în lacrimi, pentru că nu se aștepta ca ea să fie marea câștigătoare.

După cum era de așteptat, decizia juriului a stârnit controverse pe rețelele de socializare, în rândul celor care aveau alți favoriți. Juriul și-a motivat decizia spunând că Andreea Tucaliuc este cea care are pachetul complet și poate duce numele țării mai departe, în afară, la competiții internaționale și talent show-uri de copii

Andreea Tucaliuc este  una dintre puținele contorsioniste-copii din România, reprezentând până acum țara la o emisiune difuzată pe BBC.

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline