starshiners.ro
Beauty Tips

Masca de față care ajută la întinerirea feței

iunie 20, 2016
bottegaverde.ro

Ridurile și aspectul tern al feței sunt principala problemă a femeilor, care recurg la tot felul de operații și proceduri pentru a încetini sau pentru a șterge scurgerea timpului. Însă o rețetă secretă vine să salveze situația, cât și banii din buzunarul vostru, dragi doamne! Este un remediu simplu pentru ridurile de pe față, care vă va face să arătați ca la 20 de ani în numai câteva minute! Iată rețeta folosită de mii de femei din întreaga lume pentru a scăpa de riduri și pentru a avea un ten tânăr și curat!

Citește și: Scrisoare către femeile puternice: Ziua în care am renunțat la gura slobodă a lumii a fost momentul în care mi-am recâștigat libertatea!

De acum, poți renunța la produsele scumpe pentru atenuarea ridurilor, cu atât mai mult cu cât acestea îți fac o serioasă gaură în buget și nici nu îți oferă rezultate pe măsura prețului.

Înainte de a-ti oferi rețeta magică de ștergere a ridurilor de pe față, trebuie să îți spunem că sunt mulți factori care duc la îmbătrânirea tenului sau care accentuează ridurile de pe față, printre acestea numărându-se expunerea la soare, o alimentație proastă, schimbări hormonale și dezechilibre, iar lista poate continua. Acești factori însă sunt cei care duc la pierderea elasticității tenului. Încearcă remedii naturiste pentru a șterge ridurile de pe față, sunt unele dintre cele mai eficiente. Vei șterge instant 10 ani de pe tenul tău, iar ridurile vor dispărea ca prin minune!

Această mască de față este una cu adevărat spectaculoasă. Este plină de antioxidanți, care îți vor hidrata tenul imediat. De asemenea, odată ce aplici această mască, vei scăpa și de cearcăne, dar și de coșuri. Ce zici de asta?

Ingrediente de care ai nevoie:

  • 1 cană de apă
  • 1 lingură de miere
  • 3 linguri de orezi
  • 1 lingură de lapte

Mai întâi, pune cele trei lingrui de orez într-un recipient și toarnă peste ele cana de apă. Pune-le la fiert și lasă-le pe foc timp de 3 minute, până când se înmoaie și orezul. După aceasta, oprește aragazul, lasă să se răcească și strecoară conținutul. Vei avea nevoie să păstrezi amestecul într-un borcan de sticlă închis etanș. Apoi, ia orezul fiert, adaugă o lingură de miere și una de lapte ușor încălzit. Amestecă aceste ingrediente până când obții o pastă.

Curăță-ți fața cu apă. Apoi aplică această mască pe față și masează cu mișcări circulare. Las-o să acționeze timp de 15 minute, iar apoi clătește cu apă călduță. Ar trebui să folosești această mască o dată pe săptămână, pentru a avea rezultate. Masca îți va hidrata tenul și te va face să arăți cu 10 ani mai tânără!

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline