orange.ro
Beauty Tips

Intervențiile estetice ale Mihaelei Rădulescu

mai 10, 2016
zenda.ro

Mihaela Rădulescu se numără printe cele mai de succes femei din România. Vedeta TV este considerată chiar un exemplu pentru multe domnișoare și doamne, căci are o carieră puternică un spate și la 46 de ani se mândrește cu un corp tonifiat, fără grăsime, iar asta datorită faptului că are grijă să nu lipsească de la orele de sport și să nu sară peste mesele importante ale zilei. Chiar și așa, jurata emisiunii ”Românii au talent”, de la Pro TV, a avut nevoie de îmbunătățiri, motiv pentru care a apelat la medicul estetician. Mihaela Răulescu și-a pus silicoane în anii 2000, însă și-a schimbat implanturile în mare secret.

mihaela radulescu implanturi

Mihaela Rădulescu este o persoană discretă când vine vorba de viața ei, așa cum sunt majoritatea divelor din România 🙂 Vedeta TV nu a făcut niciodată deliciul presei cu bârfe cu privire la evenimentele dn viața ei, fie că a fost vorba de divorț, creșterea fiului ei, intervențiile estetice pe care le-a făcut sau chiar și alegerile în cariera sa. Totul a venit ca o surpriză din partea juratei ”Românii au talent”, iar fanii săi s-au bucurat pe măsură. 🙂 Chiar și așa, viața Mihaelei Rădulescu a fost pusă, într-o oarecare măsură, pe tapet, informații despre tot ceea ce face au fost date în presă, iar secretele divei au fost divulgate, în mare parte. Și aici ne referim la lucruri ce le trăiește orice om, căci Mihaela nu a fost o persoană scandaloasă, iar când s-a întâmplat să existe certuri între ea și alte persoane a încercat să aplaneze discuțiile. Una peste alta, așa am aflat și noi că Mihaela Rădulescu și-a schimbat silicoanele în mare secret în America.

Mihaela Rădulescu și-a schimbat implanturile mamare, însă nu a scos un cuvânt despre această intervenție

Mihaela Rădulescu și-a schimbat implanturile mamare, însă nu a scos un cuvânt despre această intervenție

Prima dată când vedeta a apelat la medicul estetician a fost în anul 2000. Atunci, Mihaela Rădulescu și-a pus implanturi mamare la medicul chirurg Constantin Stan. O perioadă, jurata ”Românii au talent” a fost mulțumită de modul în care arătau sânii ei, însă patru ani mai târziu a devenit mamă, iar după naștere nu a mai arătat la fel. Vedeta s-a îngrășat în acea perioadă, iar pielea s-a lăsat în jurul bustului, motiv pentru care a recurs la o nouă intervenție de schimbare a silicoanelor. Așadar, în 2006, Mihaela Rădulescu a zburat în America, unde a suferit o nouă intervenție în mare secret. Deși de fiecare dată când este întebată de implanturile mamare îl recomandă pe medicul Constantin Stan, vedeta TV a fost operată în 2006 de un alt medic din State. Mihaela Rădulescu nu este genul de femeie care să fie împotriva intervențiilor estetice, motiv pentu care a declarat de nenumărate ori că dacă va simți nevoia să modifice ceva la corpul său o va face negreșit.

Mihaela Rădulescu și celebritatea

mihaela-radulescu silicoaneA participat la Revoluția din 1989 și a fost apoi secretara lui Dan Iosif. A frecventat cursuri la patru facultăți bucureștene (trei ani de I.E.F.S., doi de filologie, unul de psihologie) și trei de regie , la Facultatea de Artă Hyperion, dar nu a absolvit-o pe nici una dintre ele.Și-a făcut debutul în 1994 la postul de televiziune Tele 7abc. Prima emisiune pe care a realizat-o s-a numit „Nocturna pe 16 mm”, fiind urmată de „Weekend abc”, o producție de divertisment care avea loc în fiecare duminică, timp de patru ore, de asemenea a lucrat nouă luni la Pro TV, unde a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Călinescu. Rădulescu a mai prezentat și realizat și alte emisiuni la posturi precum Antena 1, B1 TV și Pro TV. Următorul job l-a avut la „Antena 1”, unde timp de șapte ani a realizat și a prezentat emisiunea „Duminica în familie”. Mihaela a regizat toate edițiile emisiunilor de sport extrem și divertisment premiate de Asociația Profesioniștilor din Televiziune și Radio, fiind primul jurnalist român care a transmis în direct, pentru televiziune, de la decernarea Premiilor OSCAR, în 1998. În primăvara anului 2009, după divorțul de omul de afaceri Elan Schwartzenberg (divorț secondat de un scandal mediatic de amploare), Mihaela Rădulescu a anunțat că se retrage din lumina reflectoarelor și că se mută cu fiul său, Ayan, în sudul Franței, la Monaco, din dorința de a-i oferi acestuia mult mai multă liniște și protecție.Mihaela Rădulescu este cunoscută mai ales pentru emisiunea Duminica în familie de pe postul Antena 1.

Mihaela Rădulescu silicoane

S-a implicat în activități umanitare – a inițiat și condus campania „Vedete pentru sinistrați”, a fost ambasadorul pentru România al organizației United Way și, de mai bine de 10 ani este unul dintre principalii susținători și donatori ai Centrului de îngrijire paleativă (copii cu boli în faze terminale) „Hospice- Casa Speranței”, Brașov. Este singura femeie din România cu patru titluri de „Femeia Anului”, premii obtinuțe în special pentru implicarea în activități umanitare și cinci premii APTR. A realizat recorduri naționale de audiență încă neegalate cu „Duminca în familie” (Antena 1) și „Steaua ta norocoasă” (Pro TV).A realizat interviuri cu multe personalități marcante din România, din toate domeniile, dar și cu personalități internaționale – Benjamin Netanyahu, Phil Collins, trei laureați de premiu Nobel (printre care Orhan Pamuk), Catherine Deneuve, Harvey Keitel, Robert de Niro, Quentin Tarantino, Johnny Depp, Julio Iglesias, Marie-France Ionesco, Emir Kusturica etc. A realizat 4 filme documentare (regizor și scenarist) – „Irak- stelele deșertului”, „Musca din Periprava”, „Ostrovul meu ” (film comandat de WWF) și „Punem pariu că-i vară” (Premiul APTR).A regizat : videoclipul piesei „Curcubeu” (Bere Gratis), videoclipul piesei „The wizdiz song” (Taxi), Festivalul Internațional de pirotehnie muzicală, spectacolul „Răzvan Mazilu&friends” la Opera Română, emisiunile „Punem Pariu că-i vară”.A jucat în filmele Legături bolnăvicioase (regia Tudor Giurgiu), 15 (regia Sergiu Nicolaescu), Fall down dead (USA) și în piesa de teatru Bed time stories (regia Chris Simion).

Viață personală

Mihaela Rădulescu fost căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. timp de doi ani (1997–1999). A fost căsătorită apoi timp de patru ani cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divorțat în 2008. Au împreună un fiu, Ayan. În urma divorțului, Mihaela Rădulescu și-a păstrat, în acte, numele Schwartzenberg. După divorț, a început o relație cu prezentatorul emisiunii matinale de la Antena 1 (Neața cu Răzvan și Dani), Dani Oțil. După despărțirea de Dani Oțil, Mihaela Rădulescu a început o relație cu Felix Baumgartner, sportiv și antreprenor austriac cunoscut pentru săritura din stratosferă pe care a realizat-o în 2012.

Conținutul website-ului www.elli.ro este destinat exclusiv informării și uzului personal al cititorilor. Preluarea fotografiilor/articolelor elli.ro se poate face cu menționarea sursei cu link direct către site-ul elli.ro, ori către materialul cu pricina. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea elli.ro. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa redacția@elli.ro.

 

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline