starshiners.ro
Lifestyle

Mici trucuri care te ajută să rămâi mereu tânăr! Dacă ai peste 30 de ani, gândește-te serios să le pui în aplicare!

iunie 7, 2016
bottegaverde.ro

Tinerețea nu este veșnică, iar odată cu înaintarea în vârstă, corpul începe să resimtă efectele îmbătrânirii, dacă nu este ajutat. Aici, cuvântul cheie este ”ajutat”. Pentru că noi suntem cei care pot ajuta corpul să se mențină tânăr pentru o perioadă mai mare de timp. Avem această putere, dacă folosim și instrumentele corespunzătoare. Care sunt aceste instrumente? Vă spunem în materialul de mai jos!

Găsește-ți o companie bună

Prietenii sunt importanți. La fel și familia sau oamenii cu care ai ce să vorbești, care te fac să râzi și care îți dau un tonus bun ori de câte ori te întâlnești cu ei. Este foarte important să găsești astfel de oameni, care te pot ajuta să te menții tânăr pentru mai mult timp. Găsește-i și odată ce îi găsești, începe să planifici lucruri cu ei și să vă petreceți timpul împreună. Nici nu ai idee cât de important este acest aspect!

Fă exerciții

Exercițiile sunt foarte importante, mai ales dacă vrei să îți păstrezi sănătatea organelor și a ligamentelor. Fă o rutină zilnică  de jumătate de oră, în care să lucrezi grupele de mușchi. Dacă ți-e mai ușor, aleargă sau fă yoga pe plajă sau în parc. Sunt mijloace eficiente de încetinire a îmbătrânirii, care te vor ajuta enorm pe viitor. Poți face asta singur sau angajând un instructor personal.

Menține echilibrul hormonal

Odată cu vârsta, încep să apară și dezechilibrele hormonale. Încearcă să menții un echilibru din acest punct de vedere, incluzând în dietă nuci, semințe, fructe, legume și proteine cât mai multe, chiar dacă sunt din plante, chiar dacă sunt din carne.

Ia suplimente 

Suplimentele alimentare sunt necesare, odată ce treci de o anumită vârstă. Ia suplimente precum calciu, vitamina D, magneziu și acizi grași pentru a rămâne în formă. Întreabă doctorii ce suplimente ai putea lua în funcție de ceea ce are nevoie organismul tău.

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline