starshiners.ro
Health

Metoda revoluţionară care te face să te laşi de fumat în şase ore. Nu contează dacă sunteţi fumător de 40 de ani sau de o lună pentru că metoda funcţionează pentru toţi

aprilie 13, 2016
fumat
bottegaverde.ro

În sesiunea “Allen Carr”, oamenii renunţă la viciu fără medicamente şi imagini morbide. Dacă nu se lasă, primesc banii înapoi.

Până acum doi ani, plămânii ei “înghiţeau” zilnic trei pachete de ţigări. Nu era fotografie în care să nu-şi fluture ţigara ostentativ şi nu-şi putea imagina ce ar face cu mâinile la o terasă, în faţa unei beri, fără beţigaşul cu nicotină. A renunţat chiar la o vacanţă în New York, pentru că zborul de opt ore fără un fum o îngrozea. Iar, dacă cineva îi spunea atunci că, după 11 ani de nicotină, va pleca dimineaţa fumătoare înrăită şi se va întoarce seara nefumătoare şi, mai mult, că îi va plăcea la nebunie, i-ar fi râs în nas.

Diana Vasiliu, 29 de ani, a scăpat de sclavia viciului într-o după-amiază, după ce a citit pe nerăsuflate cartea lui Allen Carr, “Easyway to stop smoking” (În sfârşit, nefumător).

Doar 10% din “cursanţi” cer banii înapoi, restul scapă

Trei zile mai târziu, i-a venit ideea să înfiinţeze, în România, prima clinică “Allen Carr”, după modelul celor din străinătate. A renunţat într-o clipă la un job bănos în publicitate, şi-a luat atestatul de terapeut de la Londra şi, de la începutul anului, decimează fumătorii în şase ore, fără imagini cu plămâni negri şi fără “bullshit” motivaţional.

Astfel de clinici există în peste 50 de ţări, iar toate au la bază cartea englezului Allen Carr, care a descoperit metoda în 1983, pe când fuma 5 pachete pe zi.

Continuarea pe DOCTORULZILEI.RO. 

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline