astratex.ro
Lifestyle

Meghan Trainor retrage videoclipul de pe piață după ce fanii au acuzat-o de photoshop!

mai 13, 2016
bestkids.ro%20

Meghan Trainor, cântăreața care s-a lansat cu piesa ”All about that bass” a intrat în gura fanilor după lansarea celui mai recent videoclip, ”Me too”! Aceștia au acuzat-o că ar fi photoshopat câteva secvențe din videoclip, pentru ca talia să îi pară mult mai subțire. La câteva zile după începerea scandalului, vedeta a anunțat că retrage videoclipul de pe piață, ca urmare a sugestiilor făcute de fanii săi.

Meghan Trainor este o vodetă cuminte, care nu a fost implicată mai deloc în scandaluri de presă. Ea și-a făcut debutul fulminant în muzică cu piesa ”All about that bass”, care era un mesaj clar și acid la adresa consumerismului și a superficialității în care ne ducem existența. Tot în cadrul aceleiași melodii, Meghan acuza photoshop-ul, ca și practică și îndemna femeile cu mărimi ceva mai mari să se accepte și să se iubească așa cum sunt.

Mesajul piesei a rămas în urechile tuturor până acum câteva zile, când vedeta a lansat pe piată cel mai recent videoclip al său, ”Me too”. Până aici, nimic ieșit din comun. Însă videoclipul a declanșat un val de replici negative din partea fanilor, care au acuzat-o că ar fi photoshopat șoldurile în câteva secvențe, pentru a părea mai mici. Tocmai ea, cea care milita pentru naturalețe și acceptare!

meghan 1

Reacțiile virulente au făcut-o pe artistă să retragă imediat videoclipul de pe piață, spunând fanilor săi într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare că ea nu și-a dat niciodată acordul pe imaginile de care ei vorbeau și că nu știa că videoclipul ei este photoshopat.

Cu toate acestea, artista a fost înregistrată într-o emisie la un radio din America, spunând câ și-ar fi dat acordul pentru apariția videoclipului, dar că nu a fost foarte atentă fix la cadrele de care o acuză fanii săi că ar fi photoshopate. Ea ar fi cerut niște modificări pe videoclip la nivel de filtre, dar nu pe secvențele de dans. Adevărul este probabil pe undeva pe la mijloc. Însă se poate observa cu ochiul liber în câteva secvențe cum talia sa este incredibil de subțire, comparativ cu restul corpului, ceea ce nu poate însemna decât că a fost photoshopată.

meghan3

Cert este că videoclipul a fost retras timp de câteva zile și înlocuit ulterior cu o altă variantă, în care șoldurile artistei în secvențele de dans nu sunt photoshopate. Cu acest incident, vedeta a început să își piardă și din fani, care se identificau cu ea tocmai pentru că milita pentru acceptarea modului în care arăți, fără a te folosi de diferite trucuri.

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline