starshiners.ro
Beauty Tips

Medicul dermatolog Ina Sosoaca recomandă tratamentul non-invaziv pentru ridurile de pe față și gât

iulie 7, 2017
Medicul estetician Ina Sosoaca
bottegaverde.ro

Ridurile sunt cele mai neplăcute semne ale îmbătrânirii. Ridurile sunt inestetice, iar femeile sunt cele care suferă cel mai mult din cauza lor. Tot doamnele sunt cele mai interesate de tratamentele împotriva ridurilor. Din fericire, chirurgia estetică se dezvoltă, medicina îți spune cuvântul, iar tratamentele faciale ajută șa regenerarea pielii. Medicul Ina Sosoaca recomandă câteva tratamente pentru regenerarea pielii, dar și pentru eliminarea ridurilor din zona gâtului și a feței.

MEDICUL DERMATOLOG INA SOSOACA: REMEDIUL ÎMPOTRIVA CEARCĂNELOR ȘI CAUZELE CE DETERMINĂ APARIȚIA LOR

” Liftingul Nefertiti este o procedură care redefinește liniile elegante ale maxilarului și gâtului pentru a obtine un aspect mai tineresc, mai strâns și mai conturat, fără a suferi o intervenție chirurgicală. Procedura de injectare a toxinei botulinice in zona gatului si pe conturul fetei este denumita dupa numele frumoasei regine egiptene Nefertiti, cea despre care se spune ca a avut un chip si un gât perfect.

Cum se formeaza ridurile?

Datorită folosirii calculatorului, a tabletelor, a telefoanelor mobile, timp de câteva ore pe zi, poziția gâtului se modifica iar pielea acestuia îmbătrânește, se ridează mai repede. Mușchii feței și ai gâtului, spre deosebire de mușchii scheletici, au doar un capăt atașat la os, iar celălalt este țesut în piele. Prin urmare, starea pielii, îmbătrânirea prematură, depind de starea mușchilor gâtului.

Cum eliminăm ridurile?

Eliminarea spasmului cronic, al mușchilor gâtului, se poate realiza printr un tratament specific, cu efect terapeutic, care acționează direct asupra cauzei ce duce la îmbătrânirea pielii din aceasta zona. Tratamentul este minim invaziv si consta in aplicarea de microinjecții, cu toxina botulinica, in muschii depresori – benzile platismei și mușchii colțurilor gurii, care se contracta exesiv și trag pielea spre jos. Prin acest tratament se restabilește balansul treimii inferioare a fetei si se creaza condițiile pentru ridicarea musculară – crește tonusul mușchilor zigomatici majori și minori, oferind liftingul obrajiilor.

Procedura este indicată pacientelor cu vârste intre 35-50 de ani, înainte de formarea de benzi verticale distincte pe gât (așa-numitul „gât de gâscă“), si are ca efect prevenirea apariției semnelor severe de imbatranire a gâtului. Efectul procedurii se menține timp de 4-5 luni. Trebuie sa știm ca tratamentele cu toxina sunt cele mai populare proceduri estetice minim invazive in SUA și Europa.

Tratamente pentru eliminarea ridurilor

Rămâne să mai adaug că, în afară de Nefertiti lift și de chirurgia plastică, pentru zona gâtului există și alte proceduri, care se aplică, in funcție de particularitatile pacientului, cum ar fi : injectarea substațelor de lipoliza, liftingul cu fire biodegradabile, mezoterapia necesară pentru creșterea calitatii pielii, si sunt realizate cu substanțe care trateaza, stimuleaza și densifica pielea gâtului.. Acestea toate va pot ajuta sa mențineți frumusețea zonei delicate a gâtului pentru o perioada lunga din viața voastră.”, a menționat medicul dermatolog.

Ina Sosoaca este medic specialist în dermatologie și medicină estetică, doctor în Științe Medicale și trainer internațional pentru metode și tratamente în medicina estetică. Medicul dermatolog poate fi găsit pe facebook cu numele Ina Sosoaca.

Doctorul estetician Ina Sosoaca colaborează cu Bella Medical Spa, unde vă puteți face programări pentru consultații.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline