starshiners.ro
Beauty Tips

Măști care reduc ridurile: se prepară în 5 minute și îți fac un ten ca la 20 de ani!

mai 18, 2016
masti-antirid-1024x682
bottegaverde.ro

Când ai peste 30 de ani, tenul tău începe să nu mai fie atât de elastic și luminos cum era odinioară. Devine tern, iar ridurile încep să ăși facă simțită prezența. Asta nu înseamnă că nu îl mai poți face să se simtă și să arate așa, folosindu-te, din nou, de beneficiile plantelor. Elli.ro îți dă două idei de măști care îți vor transforma tenul aproape imediat și te vor face să te bucuri din nou de frumusețea lui. Ești pregătită să le încerci?

Prima noastră propunere este mai mult un truc pentru înviorarea tenului, decât o mască. Fii foarte atentă, pentru că este și foarte eficient, mai ales acum, că se apropie vara, când porii se dilată și obrazul transpiră. Îți poți înviora rapid tenul cu banalele cuburi de gheață, numai că nu sunt din apă, ci din ceai! Prepară o infuzie de ceai negru sau verde, las-o să se răcească, apoi turnați cuburile în vasul pentru cuburi de gheață din congelator. La nevoie, pe fața bine curățată, aplicați cuburi de gheață și chiar frecați ușor obrazul cu ele. Tenul se va înviora rapid, cu minim de efort!

Citește și: Ai tenul mixt? Uite ce mască trebuie să încerci chiar astăzi!

Prepară o mască pentru tenul matur și vei întârzia îmbătrânirea

Prepară o mască pentru tenul matur și vei întârzia îmbătrânirea

Mască din plante aromate

Tenul tău matur are nevoie de această infuzie de plante, care îi va face mult bine! Pielea va deveni elastică, iar tenul va căpăta strălucire. Investiția ta, minimă. Ce poate fi mai frumos decât atât?

Ai nevoie de următoarele ingrediente:

  • o linguriță de gălbenele
  • o linguriță de cimbru
  • o linguriță de flori de mușețel
  • o linguriță flori de levănțică
  • 100 grame ulei presat la rece

La fiecare mască, vei avea nevoie, în plus, de un gălbenuș de ou și o lingură de suc de lămâie. Pregățiti la început o cantitate mai mare de ulei aromat, pentru a vă ajunge mai mult timp, pentru mai multe măști. Puneți plantele indicate mai sus într-o sticlă cu gura largă, turnați deasupra uleiul de măsline și lăsați sticla să stea în soare sau la căldură timp de două spătămâni. Strecurați și țineți uleiul într-o sticlă de culoare închisă, pe care să o puneți la rece.

Când vreți să vă faceți o mască, puneți într-un castron mai mic un gălbenuș de ou și amestecați-l cu ulei aromat, picătură cu picătură, până veți obține o maioneză mai groasă. Adăugați câteva picături de lămâie. Întindeți compoziția pe față, gât și decolteu, foarte bine curățate înainte. Lăsați să acționeze cel puțin jumătate de orp, apoi spălați-vă cu multă apă călduță. Apoi, ștergeți fața cu apă în care puneți câteva picături de lămâie. Și așa, puteți spune adio ridurilor și tenului matur!

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline