outmag.ro
Lifestyle

MasterChef Jesica Zamfir te învață cum să prepari o negresă de post sau vegană

februarie 26, 2016
Jesica Zamfir elli.ro
cel.ro

Jesica Zamfir, fosta câștigătoare MasterChef 2014, vă pregătește în fiecare vineri o rețetă perfectă pentru o cină romantică, o zo de post, un prânz delicios, mic dejun sau dulcegării. Astăzi. Jesica ne-a pregătit o negresă de post sau vegană.

Ingrediente
  • 1 cană de făină albă
  • 1 cană de făină intergrala 4/3 zahăr brun
  • 1 linguriță de bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri de suc de lămâie
  • 3 linguri de carob (pudra de roșcove)
  • 1/2 cană de ulei
  • 1 cană de apa
  • esența de vaniie
  • 3/4 fructe confiate.
Preparare

Făina, sarea, zahărul, bicarbonatul de sodiu și carobul se amestecă, iar peste el se pun un amestec de apă, ulei, sucul de lămâie și esența de vanilie. Se amestecă bine totul cu o spatulă sau lingură de lemn. Fructele confiate se adaugă la final. Se toarnă înt-o tavă unde s-a pus hârtie de copt și se coace la 180 grade timp de 30 de minute.  Se poate face o glazură din 6 linguri de zahăr tos, 6 linguri de cacao, 6 linguri de ulei și 12 de apă rece și se toarnă peste fiecare parte de negresă porționată

Să aveți poftă la gătit și savurați cu plăcere!

FOTO: ELLI.RO

FOTO: ELLI.RO

evomag.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline