orange.ro
Lifestyle

Luna plină din 20 iulie și cum te afectează ea. Trebuie să scapi neapărat de aceste obiceiuri

iulie 19, 2016
zenda.ro

În general, luna plină înseamnă renunțarea la tot ceea ce este vechi și a permite ca tot ceea ce este nou să intre în viața noastră. Luna plină din 20 iulie este puțin mai specială, pentru că este în Capricorn și scoate la iveală toate lucrurile în care ai exagerat pănă acum, fie că este vorba de muncă, viața sentimentală sau relațiile cu prietenii. Este un moment de reflexie și de reechilibrare. 

Luna plină din 20 iulie este cea care te readuce pe tine în centrul preocupărilor. Este momentul să nu te mai gândești la alții, ci doar la tine și la nevoile tale personale, la toate lucrurile care te fac să te simți bine și în siguranță. Este un bun moment pentru a lăsa fricile și fuga deoparte și de a te concentra pe ceea ce îți face bine, nu pe munca în exces, de exemplu.

Acum trebuie să îți aduci aminte de misiunea ta personală și de faptul că ești o ființă înzestrată cu emoții și sentimente, pe care trebuie să le pui în aplicare, nu să le ascunzi sub un preș, la intrare. Găsește metode să îți atingi scopurile și de a-ți împlini visele, până nu este prea târziu. Meriți să ți se întâmple asta.

Citește și 7 motive pentru care ar trebuisă consumi pepene galben

Este momentul în care adevărurile mari ies la suprafață, chiar dacă sunt incomode. Așteaptă-te la surprize, așteaptă-te să fii luată pe sus de tot ceea ce se întâmplă, dar nu te împotrivi. Acceptă și mergi mai departe. Să nu te sperie că vei simți foarte intens totul, acesta este efectul Lunii pline.

Instinctele sunt cele în care ar trebuie să te încrezi, laolaltă cu emoțiile și sentimentele tale, care nu mint niciodată. Doar așa vei găsi libertatea. Mare atenție la reguli și la legi. În timp ce unele pot fi încălcate, altele ar fi bine să le menții în starea în care le-ai găsit, pentru că sunt imuabile.

Luna din 20 iulie este despre schimbare și despre cât de deschisă ești să accepți schimbarea în viața ta. Este nevoie de sinceritate, în primul rând și despre addevărurile care te definesc. Mergi cu schimbarea și cu adevărul și nu te împotrivi prea tare, pentru că de aici apar problemele.

Iubirea de sine este ceea ce contează acum, în momentul în care adevărul va fi eliberat, laolaltă cu răbdarea și compasiunea. Se vor întâmpla lucruri bune și lucruri frumoase, pe care le aștepți de multă vreme.

Poți vindeca răni vechi, dar pentru asta este nevoie să reînveți să te iubești pe tine însăți. Eliberează toate energiile care au stagnat pânî acum și care te-au împiedicat să faci ceva. Toate răspunsurile pe care le cauți sunt în tine, nu la altcineva. Tu ești cheia. Fii curajoasă, ia-ți viața în mâini și ia deciziile de care îți era teamă până acum. Deschide-te către schimbare și deschide-ți inima. Iar dacă este nevoie să mergi în trecut pentru a rezolva niște lucruri, atunci fă asta.

Eliberează-te de tot ceea ce nu mai îți este de folos, de toate relațiile vechi, impregnate cu energii care stagnează și care te blochează. Stabilește prioritățile, pentru că talentul nu mai este suficient. Luptă pentru visele tale.

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline