orange.ro
Lifestyle

Luna nouă în Leu poate da totul peste cap! Este momentul să schimbi ceva în viața ta!

august 3, 2016
zenda.ro

Începând de azi, trebuie să fii foarte atentă! Chiar dacă s-ar putea ca zilele acestea să ți se pară destul de plictisitoare, de fapt sunt zile foarte speciale și cât se poate de dinamice, care pot schimba multe în viața ta. Este momentul să reflectezi foarte bine la ceea ce vrei și ceea ce ești dispusă să lași în urmă pentru a-ți fi bine. Luna Nouă este în crestere în Leu,uite ce înseamnă asta și cum te afectează!

În mod normal, în fiecare lună, avem cel puțin o lună nouă și una plină. În timpul lunii noi, suntem afectați de trăsăturile zodiei în care aceasta circulă. De data asta, luna nouă ne prinde în leu, ceea ce ar trebui să fie o experiență uimitoare, pentru că această zodie este uimitoare! Sigur, au și ei defectele lor, din cauza orgoliilor ieșite din comun și a tendințelor de a se urca pe spinarea altora, dar aceștia sunt, în general, spirite creative și pasionate, care pun mult suflet în ceea ce fac.

Asta trebuie să faci în aceste zile, dacă vrei să îți fie bine!

Amprentele tale sunt unice, dar uite ce dezvăluie despre tine! Trebuie să verifici acum!

Fii bună cu tine

Pe parcursul acestei luni, și mai ales mâine, acesta trebuie să fie motto-ul tău. Ai grijă pe tine și revarsă generozitate și iubire către interior, în principal. Oamenii trebuie să aibă grijă de ei înșiși, pentru că altfe ajung să se ruineze. Așa că este momentul să o lași mai moale cu nemulțumirile și criticile, dacă vrei să fie bine.

Stabilește obiective

Aceasta este, de asemenea, un moment excelent pentru a seta prioritățile și pentru a stabili foarte clar ceea ce vrei să faci în viitorul apropiat. Stabiliți intenții, puneți-le pe o foaie de hârtie și urmăriți-le cu atenție. Trebuie să vă străduiți puțin să vă iasă. Acum vorbim despre visurile cele mai aprige pe care le aveți și dorințele cele mai nebunești.

Fii creativă

Sunt o mulțime de energii creatoare care curg din cosmos astăzi și lăsați o parte din fluxul de energie prin voi. Fiți creative! Pictați ceva nou. Construiți ceva. Scrieți o poveste! Nu există nici un moment mai bun decât cel prezent pentru a lăsa creierulsă zburde, odată cu imaginația.

Fiți puternice

Viața nu este doar distracție și jocuri, totuși. Este timpul să fie puternică, și în vremuri nesigure ca acestea, este important ca noi să fim curajoși. Energia care vine din cosmos este și ea puternică. Acesta este un moment bun să te uiți înspre interior și să vezi toate lucrurile pe care până acumr efuzai să le vezi. Să le vezi și să le accepți.

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline