starshiners.ro
Lifestyle

Lucruri pentru care să fii pregătit atunci când mergi în concediu la mare

iunie 29, 2016
bottegaverde.ro

Atunci când mergi în concediu la mare, trebuie să te pregătești pentru câteva lucruri pe care probabil le vei găsi în unitatea de cazare unde urmează să îți petreci concediul. Ia-le în calcul și analizează-le, pentru a elimina din start surprizele neplăcute de care te poți lovi și care îți pot strica concediul. Iată care sunt acestea!

Citește și: Terapia prin care afli dacă el este sufletul tău pereche!

Dacă ai ales litoralul românesc pentru concediul tău, trebuie să fii pregătit. Sunt o serie de lucruri care te pot lua prin surprindere, mai ales dacă nu ai fost demult pe litoral. Elli.ro îți spune care sunt aceste lucruri, astfel încât concediul tău să fie absolut perfec de la început și până la sfârșit.

Probleme cu rezervarea

Există o posibilitate ca atunci când ajungi la hotel, recepționera să îți spună că nu există rezervare pe numele tău. Stai liniștită, lucrurile se rezolvă, este doar o problemă de soft sau de atenție în ceea ce o privește pe ea. Depinde foarte mult și de modul în care ai făcut rezervarea sau prin ce site a venit ea, dacă nu a fost făcută direct. Pentru a preveni acest lucru, poți da un telefon înainte, să te asiguri că această rezervare există pe numele tău.

Check in-ul durează

Nu te aștepta ca imediat ce vii să te poți și caza. Acesta este un caz ideal, care nu prea se întâmplă în multe unități hoteliere. Poți aștepta și până la 2 ore pentru check in, în funcție de ora la care se eliberează camerele. Hotelierii nu îi pot obliga pe clienți să iasă din cameră mai repede, doar pentru că ai venit tu. Abordează cu mult calm acest aspect și informează-te înainte riguros despre ora la care se face check in-ul. Dacă nu s-a eliberat camera ta, lasă-ți bagajele în camera special dedicată pentru așa ceva și du-te pe plajă sau să mănânci până când se rezolvă. Acest lucru se întâmplă în general în unitățile hoteliere care au o capacitate foarte mare.

Mâncarea vine târziu

Maâncarea vine târziu pe litoral, în general, mai ales dacă restaurantul pe care l-ai ales are o capacitate foarte mare. Încearcă să întrebi recepționera când ar fi ideal să te duci la masă, pentru a nu aștepta prea mult. În caz contrar, riști să aștepți și o oră pemtru ceea ce ai comandat, pentru că la o capacitate mare, bucătăriile nu fac față solicitărilor.

Camera de hotel nu arată ca în poze

Este normal să se întâmple așa, pentru că fotografiile care apar pe site sunt făcut de profesioniști, iar interesul este ca acea cameră să arate cât mai bine și ușor schimbată față de ceea ce vezi tu în fața ochilor. Este pur marketing. Dacă nu ești mulțumită de cameră, cere să fie schimbată și dacă nici așa nu merge, atunci poți cere să pleci mai devreme sau să îți restituie banii. Sub nicio formă nu isca un scandal în recepție, în astfel de situații, cel mai bine ar fi să vorbești cu un manager.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline