starshiners.ro
Health

Lucruri pe care nu ar trebui să le faci VREODATĂ înainte de sex

martie 5, 2016
sex elli.ro
bottegaverde.ro

Dacă vrei să ai o viață sexuală fericită ar fi bine să ții cont de câteva sfaturi care te vor ajuta pe termen lung. Înainte de a face sex trebuie să respecți câteva lucruri cu sfințenie.

Poate sună ciudat, însă înainte de o partidă de sex, mai ales dacă partenerul este unul nou, ar trebui să nu folosiți periuța de dinți electrică. Ea poate cauza răni și astfel, dacă bărbatul cu care te afli în dormitor suferă de o boală venerică, te vei infecta mult mai ușor. Nici apa de gură n-ar tebui folosită, pentru că ar conține alcool și te poate face mai susceptibilă în a contracta o boală transmisă pe cale sexuală.

De asemenea, ar fi bine să te epilezi cu o seară înainte de partida de sex, pentru că te poți irita, dar și riscul de inflamare a foliculilor. Un alt lucru pe care nu trebuie să-l faceți este să nu consumați alcool. Veți spune că vă stimulează alcoolul, însă vă poate amorți și simțurile. Evitați, de altfel, și mâncarea condimentată, care poate provoca balonări, dar și arsuri în zona genitală.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline