astratex.ro
Lifestyle

Lady Gaga a împlinit 30 de ani. cum și-a sărbătorit ziua de naștere vedeta

martie 28, 2016
bestkids.ro%20

Lady Gaga a sărbătorit sămbătă împlinirea a 30 de ani, iar petrecerea a fost cu siguranță una dintre atracțiile serii și ale anului. Vedeta pop a făcut petreceerea de ziua ei la clubul No Name din Hollywood, împreună cu Taylor Keeney, 34, logodnicul ei și cu câteva vedete prietene. Gaga a purtat o ținuță Saint Lauren din ultima colecție, o rochie mini, cu o curea foarte groasă și pantofi cu platformă și toc, în stilul caracteristic.

Lady Gaga (30 de ani) a mai purtat și un inel tip verighetă, în locul inelului ei de logodnă, ceea ce i-a făcut pe unii să se întrebe dacă vedeta pop și actorul Taylor Keeney nu s-au căsătorit, de fapt. Pe lista de invitați la petrecerea vedetei s-au numărat Taylor Swift, Kate Hudson, Nick Jonas, Suki Waterhouse, Lorde, Lana del Rey, precum și Kathy Bates, Pharell, Mark Ronson, Kylie Minogue, Ashlee Simpson, Lisa Rina și John Legend cu soția lui.

Gaga și Kiney s-au purtat ca un cuplu veritabil, el asigurându-se toată noaptea că iubita lui este ok. Mai mult, pentru a face seara și mai specială, Gaga a și cântat la propria zi de naștere, cei mai mulți invitați spunând că asta a fost cea mai bună partea a serii și a evenimentului. ”A sunat incredibil”, a spus unul dintre invitați pentru E! News. Taylor Swift, care a purtat o salopetă largă , a îmbrățișat-o pe Gaga și a dansat cu ea și cu Hudson. Ea a fost văzută vorbind și cu Lana del Rey și cu Williams. Toată lumea i-a cântat ”La mulți ani” lui Lady Gaga, iar seara a fost cu adevărat perfectă.

Petrecerea a continuat până dimineața. Hudson a plecat de la petrecere la 4 dimineața, neînsoțită. Ea și Jonas au ajuns la petrecere separat. Cei doi au fost bănuiți a avea o idilă în septembrie anul trecut și au fost văzuți de curând împreună, dar nu au confirmat nicio relație.

 

 

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline