astratex.ro
Lifestyle

Justin Bieber, poze nud pe Instagram

martie 29, 2016
bestkids.ro%20

Justin Bieber a comis-o din nou! Vedeta de 22 de ani a postat vineri pe Instagram o poză cu el dezbrăcat lângă un lac, cu tatuajele la vedere și, de asemenea, cu fundul la vedete. ”Ce fund!” a spus Bieber. Poza a fost făcută de John Shahidi, directorul de la Shots. 

Imaginea a fost realizată în timpul unei excursii, iar pentru a completa întreaga scenă, Bieber a mai pus o poză cu el în timp ce dormea într-un sac de dormit, pe o bucată de verdeață lângă lac. ”Sufletul meu respiră, mi-am regăsit viața când m-am așezat”, a scris el, parafrazând câteva versuri din Hillsong United- ”Touch the sky”.

Aceasta nu este prima oară când Justin Bieber o comite, postând poze cu el gol pe rețelele de socializare. În februarie, artistul a apărut pe coperta de la revista Clash, purtând doar o pălărie. În iulie, a postat pe Instagram o poză în care stătea gol pe o barcă. Mai târziu, Bieber a șters acea poză, spunând: ”Hey, am șters poza cu fundul meu de pe Instagram nu pentru că am considerat că am făcut ceva rău, ci pentru că fiica unei cunoștințe de-ale mele e în lista mea de followeri și a fost rușinată să vadă poza asta. Iar eu m-am simțit îngrozitor pentru asta”, a spus Bieber atunci. El a mai adăugat că îi pare rău dacă a mai supărat pe cineva. ”A fost gândită ca o glumă, dar nu am luat în calcul și faptul că mă urmăresc copii aici”, a spus el.

Bieber a mai fost fotografiat nud fără permisiunea lui, în octombrie, de către paparazzi, într-o vacanță de-a lui în Bora Bora. Într-un interviu, el a spus că a simțit că intimitatea i-a fost invadată.

Justien Bieber s-a pozat gol la malul mării

Justien Bieber s-a pozat gol la malul mării

 

 

 

 

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline