astratex.ro
Beauty Tips

Jennifer Lopez mărturisește! Află ce o face să se simtă sexy!

aprilie 1, 2016
J Lo
bestkids.ro%20

A călătorit prin toata lumea, a făcut mii de concerte, a jucat în zeci de filme, iar de câțiva ani buni este și mamă a doi copii, Max și Emme.  Asta nu a împiedicat-o niciodată  pe Jennifer Lopez să  aibă  mai puțină grijă de ea. Una dintre cele mai sexy apariții de la Hollywood, Jennifer Lopez a fost dintotdeauna apreciată pentru aparițiile ei spectaculoase și pentru modul inedit de a se menține în formă. Mai presus de toate, a fost o perioadă de timp în care vedeta a fost apreciată pentru o singură…trăsătură: posteriorul ei.


Recent, într-un interviu acordat pentru revista People, Jennifer Lopez a dezvăluit o parte din motivele care o fac să se simtă sexy. Naturalețea prin care a dezvăluit aceste informații și simplitatea motivelor care o fac să se simtă așa sunt demne de luat în considerare. „Mereu mă  simt sexy când părul  meu este ușor ondulat și sunt bronzata”, a mărturisit ea râzând în cadrul interviului acordat pentru revista People.

Vedeta de 46 de ani mai spune și despre singurul lucru pe care doar și numai ea îl știa până acum, și anume acela că a dezvoltat o obsesie pentru una dintre melodiile lui Bruno Mars-„Locked out of Heaven”, pe care o asculta non stop de când a auzit-o prima dată,  iar asta este un pic îngrijorător pentru ea.

Mama a doi copii, de care este mândră, Jennifer Lopez s-a confesat că este o adevărată perfecționiști,  iar pentru o bună bucată de timp s-a luptat cu asta. A fost una dintre cele mai mari provocări pe care le-a avut, dar acum a realizat că a nu fi perfect nu te face mai puțin om. „Suntem oameni, cu toții greșim. Și eu greșesc,  recunosc asta acum, doar că mie mi-a luat ceva mai mult timp”, a spus vedeta.

Legat de căsătoria cu Ben Affleck și Marc Anthony, vedeta are  numai lucruri bune de zis, și anume că au fost perioade minunate în viața ei, pentru care este recunoscătoare.  Puterea iertării și cea de a merge mai departe se pare că  sunt două  lucruri care o caracterizează și  nu fac altceva decât să  îi consolideze imaginea de divă hollywoodiană.

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline