astratex.ro
Lifestyle

Janet Jackson, 49, însărcinată cu primul copil!

mai 5, 2016
bestkids.ro%20

Cu numai câteva zile înainte de a împlini 50 de ani, Janet Jackson a anunțat că va deveni pentru prima oară…mamă! Artista este însărcinată în două săptămâni și din această cauză și-a anulat turneul mondial, creând rumoare în rândul fanilor.Janet Jackson s-a căsătorit în secret în 2013 cu actualul ei soț, Al Mana, acesta fiind al treilea mariaj al artistei.

Janet Jackson va împlini 50 de ani pe 16 mai, iar vestea cum că ar fi însărcinată vine după ce artista a anunțat luna trecută că își va amâna turneul pentru că vrea să își întemeieze o familie cu soțui ei Wissam Al Mana. ”Suntem în a doua jumătate a turneului și s-a produs o mare schimbare, a menționat Janet într-un video postat pe o rețea de socializare pe 6 aprilie. M-am gândit că este foarte important ca voi să știți, în primul rând. Eu și soțul meu plănuim să întemeiem o familie, așa că va trebui să amân turneul, spunea artista la acel moment.

Este primul copil al lui Janet Jackson, iar grija pe care viitoarea mamă o are față de el deja copleșitoare: ”Vă rog, încercați să înțelegeți că este important să fac asta acum. Trebuie să mă odihnesc, ordinele doctorului. Dar nu am uitat de voi. Voi continua turneul cât de repede pot”, a răspuns Jackson fanilor.

Jackson s-a căsătorit în secret cu actualul ei soț în 2012, dar nu a confirmat relația cu Al Mana decât la începutul lui 2013. Acesta este al treilea mariaj pentru artista. În 2008, Jackson vorbea în cadrul emisiunii Entertainment Tonight că ea și iubitul ei de atunci, Jermaine Dupri sunt deschiși în a avea copii.Mi-ar plăcea să am copii, fie că îi nasc eu, fie că îi adopt, spunea ea. ”Să vedem ce se întâmplă. Știu că se va întâmpla într-o zi”.

Când corespondentul Entertainment Tonight i-a spus că va fi cea mai bună mamă din lume, Janet Jackson i-a răspuns rușinată:Ei bine, să sperăm. Lumea spune asta, dar să sperăm

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline