orange.ro
Lifestyle

Învață de la cele mai descurcărețe zodii! Uite cum trebuie să fii pentru a avea succes în viață!

iunie 15, 2016
zenda.ro

Dacă nu ai stat niciodată bine atunci când vine vorba de a te descurca în viață, în mod clar trebuie să înveți de la următoarele zodii, care se pare că îl au pe acel vino-încoace atunci când vine vorba de a trece peste situații dificile. Ele sunt zodiile pentru care nimic nu este niciodată prea greu și nimic nu pare imposibil. Mai mult, toate aceste zodii cred că există mereu o soluție pentru orice problemă, soluție pe care o găsesc în timp record. Trebuie să înveți cum să faci asta de la ele!

Citește și: Ce reprezintă Mercur retrograd în horoscop și cum afectează fiecare zodie?

Săgetător

Este una dintre zodiile pe care trebuie să le invidiezi. Mai ales atunci când vezi că ori de câte ori cade, cade în picioare. Asta pentru că a învățat cum să facă asta, pentru a-și ușura viața. Săgetătorului nu i se pare nimic prea complicat și găsește soluții pentru orice problemă. chiar te uimește cu rapiditatea cu care găsește aceste soluții. Este unul din descurcăreții zodiacului și ai multe de învățat de la el, mai puțin modul în care se aruncă săgețile.

Pești

Prin definiție, Peștii sunt făcuți să se descurce. Ei pot înota fie odată cu curentul, fie împotriva lui. Ei oricând găsesc soluții la orice și reușesc să se plieze în funcție de context. Nimic nu pare prea greu pentru ei și au o lejeritate absolută în a lua decizii și în a rezolva situații. Ori de câte ori ai probleme, poți apela cu încredere la ajutorul lor, pentru că sunt maeștri desăvârșiți în arta soluționării lucrurilor.

Berbec

Chiar dacă sunt foarte încăpățânați, berbecii sunt foarte puternici. Mult mai puternici decât lasă să se vadă. Ei știu exact ce vor și cum să facă să obțină ceea ce vor în cel mai scurt timp. Sunt foarte abili la capitolul manipulare și să se descurce în orice situație îi aruncă viața. Ai numai de învățat de la ei. Știu cum să facă rost de recomandări, de bani, de lucrurile de care au nevoie. E ca și cum ar alege totul dintr-un catalog și promit să achite puțin mai târziu, că acum nu au bani disponibili în cont.

Vărsător

O zodie de aer care se respectă, am spune noi. Și care se descurcă, dacă ar fi să completăm. Nu știi niciodată cum fac și ce fac, dar se mișcă atât de repede, încât reușesc să rezolve orice. Îi vezi foarte agitați în general și foarte porniți. Atunci când își pun ceva în cap, este clar că vor rezolva acel lucru, într-un clipit de ochi.

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline