starshiners.ro
Beauty Tips

Ingredientul folosit de toate femeile în bucătărie care îți strânge ridurile și îți face pielea catifelată. Îl ai sigur în frigider

mai 9, 2016
masca mustar
bottegaverde.ro

Remediile naturiste sunt de cele mai multe ori chiar de efect. Folsoite corespunzător și o perioadă îndelungată, plantele sau fructele fac minuni asupra întregului organism. Există un ingredient care reușește să strângă pielea și o face mai catifelată după folosire. După ce veți folosi acest aliment sigur veți dori să împărtășiți experiența și cu prietenele voastre.

Ingredientul despre care vă vorbim se numește muștar. Cu siguranță toți am folosit măcar o dată muștarul, însă puțini știm ce efecte terapeutice are. El poate fi folosit atât pentru cale internă, cât și externă. Pentru față, dacă prepari o mască din muștar simplu vei vedea că pielea ta va deveni mult mai catifelată și mai strțnsă, iar ridurile vor dispărea încetul cu încetul. Tot pentru frumusețe, muștarul mai poate fi folosit și pentru creșterea părului. Dacă îți faci săptămânal o mască din muștar părul tău nu va mai cădea și va fi mult mai strălucitor.

Mască de păr cu boabe de muștar

Mască de păr cu boabe de muștar

Ce tratează muștarul?

Muștarul luptă  împotriva astmului, bronşitei, durerilor reumatice, pneumoniilor, nevralgiilor, dispepsiilor, anorexiei, reumatismului şi gripelor. Este un bun laxativ, scade colesterolul, stimulează buna funcţionare a circulaţiei sângelui şi creste tensiunea arterială, esteun bun antiinflamator şi stimulează pofta de mâncare. De asemenea, dacă ai o migrenă ar fi bine să pui muștae peste ceafă, iar durerea va trece într-un timp foarte scurt.

Ce conține muștarul?

Muștarul este compus din mucilagii, substanţe minerale ( potasiu, magneziu, proteine şi calciu ), proteine, uleiuri, un glucozid (sinigrină) şi un ferment (mirozină).

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline