starshiners.ro
Health

Ingredientul care te poate ajuta să devii nemuritor

aprilie 12, 2016
nemuritor
bottegaverde.ro

Ganoderma este un tip de ciupercă ce trăiește la altitudini foarte mari și în condiții extreme, drept pentru care ea adună toate mineralele și vitaminele de care are nevoie pentru a supraviețui. Când este culeasă, toate aceste minerale și nutrienți se află încă în ea, fără a se „evapora”. Se consideră că există peste 200 de specii de Ganoderma, dintre care doar 6 au o valoare medicală foarte mare. Ganoderma este un medicament natural minune, fiind denumită și “Ciuperca Nemuririi“ în Taiwan, China și Japonia, cu efecte miraculoare asupra organismului.

Dintre toate speciile de Ganoderma, cea cu o valoare medicală foarte mare este ganoderma de culoare roșie, care se folosește și la fabricarea unor suplimente alimentare pentru imunitate.  Această ciupercă medicinală, Ganoderma conține polizaharide, adenozine și triterpenoide, precum și germaniu organic, având un efect miraculos asupra organismului.

Printre beneficiile pe care ganoderma le aduce corpului se numără:

  • reducerea colesterolului
  • întărirea sistemului imunitar
  • tratarea problemelor pielii
  • împiedică fragmentarea plăcilor care pot produce blocaje la nivel sanguin
  • revitalizează corpul
  • crește nivelul oxigenului din sânge
  • antioxidant ce reduce radicalii liberi

Mai mult decât atât, cercetările științifice au demonstrate că Ganoderma poate ajuta în tratează cancerului și oprește metastazele, elimină durerile cauzate de cancer și sporește eficiența medicamentelor anticanceroase.

O cură cu Ganoderma este cu adevărat miraculoasă. Odată consumată, aceasta depistează bolile ce atacă organismul și a toxinelor prezente în corp. Apoi, Ganoderma elimină toxinele și purifică organismul. Ganoderma este ideală pentru eliminarea excesului de acid uric și lactic, eliminând grăsimile provocate de colesterol. După ce s-a produs detoxifierea organismului, Ganoderma acționează pentru a menține un nivel optim de funcționare al organismului.

Consumul vindecă durerile de cap cauzate de hipertensiune, ajutând la îmbunătățirea presiunii și circulației sangvine. Poate preveni și infarctul.

Există suplimente alimentare cu Ganoderma, cafea cu Ganoderma, pastă de dinți și săpun care conțin extracte din această plantă. Noi am încercat pasta de dinți și săpunul, care sunt cu adevărat spectaculoase. Săpunul îl puteți găsi în unele farmacii și în plafar și trebuie să aveți grijă ca după fiecare utilizare să vă hidratați pielea bine. Fiind puternic exfoliant, ia toate celulele moarte de pe piele, lăsând pielea netedă și catifelată.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline