starshiners.ro
Beauty Tips

Ingredientul care te ajută să scapi de pleoapele căzute

iulie 26, 2016
tratament pleoape cazute si riduri
bottegaverde.ro

Pleoapele căzute sunt, de obicei, rezultatul îmbătrânirii. Cu toate acestea, mulți alți factori pot afecta aspectul lor. Odată ce acestea apar, pleoapele căzute pot rămâne la fel, se pot agrava în timp sau pur și simplu vin și pleacă. Există foarte multe remdii pentru ele, cele mai eficiente fiind cele naturale, care dau cele mai bune rezultate. Un astfel de remediu pentru pleoape căzute poți citi și în materialul de mai jos. Așa că dacă suferi din cauza asta, trebuie să citești mai jos, pentru a vedea cum scapi de ele!

Nu ai nevoie de creme scumpe pentru a scăpa de pleoapele căzute, ci doar să fii consecventă în ceea ce privește tratarea lor, folosind un ingredient pe care îl găsești cu siguranță în orice bucătărie.

Citește și Ai grijă ce consumi! Nouă ingrediente care îți pot da halucinații!

Iată de ce vei avea nevoie:

Ingrediente:

  • 1 albuș de ou
  • 1 tifon

Utilizare:

Se curăță pleoapele de machiaj și se lasă să se usuce. Menține pleoapele închise, înmoaie tifon în albușul de ou și aplică bucata de tifon peste pleoapele închise. Așteptați până când se usucă albușul de ou. Puteți face acest lucru în mod regulat, dar veți vedea unele rezultate după primele două utilizări, deoarece albușul de ou este bogat în proprietăți care strâng pielea și restabilesc elasticitatea acesteia. Cu toate acestea, ar trebui să țineți cont de faptul că procedura are doar un efect temporar, care durează două zile.

De asemenea, hidratarea adecvată este una dintre cele mai bune remedii naturale pentru deformarea pleoapelor. De aceea, ar trebui să vă asigurați că beți multă apă în timpul zilei, dacă doriți să păstrați pielea fără riduri.

pleoape cazute remediu natural

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline