starshiners.ro
Lifestyle

Inelul care îți permite să simți bătăile inimii partenerului, chiar dacă acesta se află în celălalt capăt al lumii! WOW!

august 17, 2016
bottegaverde.ro

Progresul tehnologiei ne-a arătat modalități fără precedent de a comunica unul cu altul în întreaga lume, însă informația care urmează o să vă dea cu siguranță pe spate. Se pare că tot dezvoltarea tehnologică este ”vinovată” pentru crearea unui inel care îți permite să simți bătăile inimii persoanei iubite, chiar dacă aceasta se află în celălalt capăt al lumii. Îți vine să crezi? 

Unul dintre cele mai grele lucruri pe care le poți experimenta într-o relație este să stai departe de persoana iubită. Sunt cupluri care aleg să aibă o relație la distanță, pentru că așa le impune serviciul. Ce te faci atunci, mai ales dacă sunteți forțați să stați unul departe de celălalt pentru o perioadă mai mare de timp? În loc să plângi de dor, iei un inel care iți permite să simți bătăile inimii celuilalt, indiferent de cât de departe e. Și uite așa, parcă se mai mistuie din dorul apăsător!

inele HB

Acest tip de inele, pe numele lor ”Inele HB” sunt create de o companie numită TheTouch și vă permit să simțiți bătăile inimii partenerului în timp real, indiferent de locul în care se află în lume. Ele sunt create din aur și oțel inoxidabil și au o suprafață din cristal safir, ceea ce înseamnă că nu se pot zgâria. Sunt, de asemenea, incredibil de ușor de utilizat.

Doar sincronizați-le unul  la celălalt, folosind o aplicație smartphone și apoi apăsați inelul atunci când aveți date pe telefon sau Wi-Fi pentru a le conecta la bătăile inimii partenerului.

Ce zici de asta? Ai lua un astfel de inel?

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline