starshiners.ro
Health

Împachetările cu varză, un remediu ciudat pentru tratarea durerilor de cap! Încearcă și tu!

iulie 11, 2016
bottegaverde.ro

Uneori, cele mai ciudate metode sunt cele care dau cele mai bune rezultate. De acord? De la împachetări cu miere, până la ceapa pusă în șosete, există mai multe remedii ciudate testate care pot ajuta la tratarea și prevenirea multor probleme de sănătate și de a îmbunătăți sănătatea dumneavoastră – în general. Unul dintre aceste ingrediente „ciudate” sunt frunzele de varză!

Știați că frunzele de varză au aceleași proprietăți ca și magneții – acestea vor scoate toate bolile și afecțiunile de la nivelul organismului nostru? Varza este o legumă foarte sănătoasă, care este folosită ca ingredient pentru diferite tipuri de mâncăruri și salate. Experții din întreaga lume spun că puteți folosi frunze de varză pentru a trata următoarele probleme de sănătate:

Vindecarea rănilor
Da, puteți utiliza această legumă super-sănătoasă pentru a accelera procesul de vindecare! Experții spun că legumele, cum ar fi varza și broccoli contin metionină, care este un aminoacid esențial necesar pentru creșterea și repararea țesuturilor. De fapt, dacă aplicați o bucată de varză ușor opărită peste răni luptați împotriva infecției și a inflamației, reducând și timpul de vindecare. Ar trebui să știi, de asemenea, că metionina tratează tulburări hepatice și ajută la vindecarea depresiei, alcoolism, alergii, astm, schizofrenie și boala Parkinson.

Citește și De ce ar trebui ca ritualul tău de frumusețe să nu includă gluten. Vei avea un ten perfect!

Dureri de cap
De asemenea, puteți utiliza varza pentru a scăpa de dureri de cap instantaneu! În primul rând, trebuie să știți că această legumă  este încărcată cu vitamina C și K, acid folic, potasiu, calciu, magneziu, fosfor și fier. Aceste ingrediente lucrează împreună pentru a preveni durerile de cap cauzate de deficiența de nutriție, în special dureri de cap cauzate de tensiune. Aminoacidul metionină ajută la detoxifierea de metale grele, cum ar fi plumbul și mercurul. Aceasta, la rândul său, îmbunătățește funcția generală a corpului și previne durerile de cap legate de toxine.

Vindecă tiroida
Mulți oameni cred că a consuma legume precum varza poate interfera cu funcționarea hormonului propriu-zis! Dar practicienii în medicina tradițională din întreaga lume susțin că de frunzele de varză puse peste glanda tiroidă ajută la echilibrarea hormonilor tiroidieni.

Reduce umflăturile
Ar trebui, de asemenea, să știți că puteți folosi frunze de varză pentru a reduce umflăturile și pentru a atenua durerile de articulații. Varza și alte legume crucifere conțin glucozinolat, un compus anti-inflamator care luptă împotriva cancerului.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline