starshiners.ro
Fashion

Îi porți zilnic, însă nu știi cu adevărat cum au fost făcuți! Adevărul a fost dezvăluit acum

iunie 11, 2016
bottegaverde.ro

Chiar dacă nu ești mare fan al teneșilor, există o posibilitate foarte mare să fi văzut că aceștia au în lateral un set de găuri mici, făcute chiar în material. Poate nu ai stat să încerci să te gândești care le este utilitatea sau poate nu te-a interesat până acum. Însă motivul pentru care există este unul cât se poate de serios!

Citește și: Cele ma mari temeri ale femeilor! Tu te numeri printre ele?

Istoria teneșilor se întinde până în 1917, când prima pereche a fost dată în producție. Ceea ce este cu adevărat incredibil este că mai mult de 60% din americani poartă teneși sau au purtat teneși până acum. Chiar dacă nu ești mare fan al teneșilor, șansele să fi observat cele două găuri din lateral acestora sunt destul de mari. Aceste gpuri sunt văzute întâmplător, iar cei mai mulți oameni cred că ele sunt doar de design și atât. Nimeni nu știe exact ce fac acele găuri. Nimeni până acum, cel puțin. Ele au un scop, iar scopul pe care îl au a fost deconspirat de o bloggeriță, pe numele ei Sarah Barlow.

tenesi

Cel mai evident motiv pentru care există aceste două găuri este să permită picioarelor noastre să respire, mai ales dacă nu purtăm șosete. Ele permit aerului să intre și împiedică apariția mirosului neplăcut al picioarelor. Însă al doilea scop pe care îl au nu este cunoscut de foarte multă lume. Prin ele pot fi trecute șireturile, în ideea ca tenișii să se potrivească mai bine pe picior. Știai acest lucru sau ai încercat vreodată să faci așa ceva?

Există și o metodă pe care o poți pune în aplicare, dacă simți că teneșii îți sunt largi sau nu se potrivesc suficient de bine în picior. Poți face următorul lucru:

  • Desfă șireturile de la primele douaă seturi de găuri
  • Ia un șiret și trece-l prin interiorul încălțării în prima gaură laterală, iar apoi scoate-l prin exterior
  • Trece șiretul prin a doua gaură, cea mai apropiată de călcâi
  • De acolo, trage-l și du-l în partea opusă, către prima gaură din șirul normal de găuri pentru șiret
  • Acum completează cum ai face-o în mod normal.
astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline