starshiners.ro
Health

Iată ce poziții sexuale trebuie să încerci și ce trebuie să mănânci ca să rămâi însărcinată cât mai repede

iunie 6, 2016
bottegaverde.ro

Multe femei își doresc să rămână însărcinate, însă nu reușesc acest lucru din cauza mai multor factori. Există însă unele soluții salvatoare care sunt mai simple decât ați fi crezut și ușor de aplicat. Vă prezentăm 10 sfaturi care vă vor ajuta să rămâneți însărcinate.

Citește și: Ce sunt alimentele alcaline și ce beneficii au? Tu știi ce ai în farfurie?

Dieta și nutriția

Sistemul de reproducere poate fi pregătit pentru sarcinană cu o dietă sănătoasă. Alimentația contează foarte mult, iar consumând mai multe produse alcaline cresc șansele de a rămâne însărcinată. Adaugă în dieta ta mazărea, fasolea sau laptele, iar organismul tău va simți diferența. Evitați alimentele acide deoarece crește aciditatea în mucus cervical și distruge sperma. Astfel, produsele alimentare precum carnea roșie și băuturile acidulate ar trebui evitate.

Suplimentele

Adaugă vitamine în dieta ta zilnică în timpul perioadei în care vrei să rămâi însărcinată. Suplimentele trebuie să conțină și acid folic, care previne defectele congenitale la bebeluşi, cum ar fi spina bifida şi alt defect de tub neural, malformaţii faciale precum buza de iepure sau gura de lup. Înainte să faceți acest lucru vă adresați unui medic specialist.

Controlul medical

Înainte și după ce ai rămas însărcinată trebuie să mergi periodic la medic, să îți faci un set de analize și să te consulți cu doctorul tău cu privire la evoluția sarcinii și dacă ești pregătită să rămâi însărcinată. Trebuie să știi dacă din punct de vedere medical ești aptă pentru o sarcină și dacă viitorii tăi copii vor fi sănătoși.

Sex regulat

Ca să rămâi însărcinată trebuie să faci sex foarte des. Ideal ar fi să faci sex zilnic, iar apoi să-ți urmărești evoluția. Bucură-te, sigur nu te vei plictisi!

Pozițiile sexuale potrivite

Multe persoane că nu contează foarte mult modul în care fac sex, însă este foarte important modul în care faceți sex pentru a concepe un copil. Spre exemplu, poziția misionarului este una dintre cele mai bune deoarece sperma ajunge în colul uterin, crescând șansele de fertilizare.

Fii atentă la programul menstrual

Timpul este cheia către sarcină, așa că fii pe fază când te afli în zilele de ovulație, când este cea mai intensă zi de fertilitate. Sigur nu vei da greș cu această metodă.

Fă lucurile mai simple

Zona vaginală nu este foarte prietenoasă spermei, motiv pentru care femeile nu rămân foarte repede însărcinate. Încearcă o metodă care poate să te ajute în cura pentru sarcină și nu mai folosi spray-uri, tampoane parfumate și lubrifianți

Evită cofeina, țigările, alcoolul și drogurile ilegale

Potrivit studiilor, cofeina afectează procesul de a rămâne însărcinată, așa că ar fi bine să eviți produsele care conțin cofeină, atât băuturile, căt și mâncărurile. De asemenea, fumatul, consumul alcoolului sau al drogurilor duc la infertilitate.

Fă sport și menține-ți greutatea

Exercițiile moderate și menținerea greutății te pot ajuta să rămâi mai ușor însărcinată. Femeile cu un surplus de grăsime au nivelul de estrogen ridicat, iar din cauza asta poți avea un ciclu neregulat sau lipsa ovulației. Trebuie să știi și că dacă slăbești prea mult te afectează.

Fii relaxată

În timpul actului sexual trebuie să fiți cât mai relaxată pentru a putea cu adevărat să vă simțiți bine împreună. Stresul duce la infertilitate, dar și alte probleme de sănătate. Cu siguranță nu ajută când vreți să rămâi gravidă!

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline