starshiners.ro
Health

Ia aminte la acest truc care îți poate activa metabolismul și îți poate regla PH-ul dacă îl aplici dimineața!

iulie 20, 2016
bottegaverde.ro

Mulți cred că a bea o ceașcă de apă caldă, în care ai stors zeama de la o lămâie este benefică pentru sănătate. Într-adevăr, este. Printre avantajese numără stimularea ficatului, digestia, rezolvarea arsurilor la stomac și echilibrarea PH-ului. Din păcate, această băutură vine cu un efect secundar semnificativ, sănătatea dentară. Acidul din sucurile de fructe erodează smalțul dinților. În cazul în care lămaie este amestecată cu apă caldă, eroziunea devine mai rea. Dar uite ce truc poți folosi pentru a avea aceleași beneficii de sănătate!

Există mai multe trucuri pentru a minimaliza daunele. Puteți utiliza un pai, se clătește gura cu apă filtrată imediat după aceea și perie dinții înainte de a bea. Acestea sunt toate sfaturile utile, dar nu vor preveni eroziunea în întregime. Uleiul esențial de lămâie este cel mai bun mod de a merge mai departe.

Uleiul esențial de lămâie nu este făcut din suc de lămâie, este fabricat din coji de lămâie. Acest ulei esențial are pH neutru, ceea ce înseamnă că nu este acid. Pentru a obține 1 kg de ulei esențial de lămâie este nevoie de 3000 de lămâi ! Și nu mai aveți grija acidului!, iar detoxifierea este sigură. Un bonus este faptul că uleiul esențial de lămâe este absorbit mai ușor decât sucul de lămâie.

Doar câteva picături de ulei esențial de lămâie adăugate la propria sticlă de apă poate fi foarte benefic. Uleiul esențial de lămâie poate ajuta la creșterea nivelului de energie contribuind în același timp la claritatea mentală. Acest ulei este, de asemenea, cunoscut pentru beneficiile pe care le are în ceea ce privește arsurile la stomac, acneea, calculii biliari și problemele respiratorii.

Citește și Dieta extremă pentru slăbit. Kilogramele în plus se vor topi instant!

Asigurați-vă că atunci când consumați uleiuri esențiale să le amestecați cu apă în sticlă de sticlă. Plasticul e cunoscut pentru faptul că reacționează negativ cu uleiuri esențiale.

Un alt bonus al uleiului esențial de lămâie este faptul că acesta coțtine 68% d-limonen, care nu se găsește în suc de lămâie. D-limonen este un antioxidant, care curăță substanțele chimice dăunătoare din ficat. S-a confirmat că d-limonen nu numai că a oprit dezvoltarea cancerului, dar a împiedicat răspândândirea lui în organism. Chiar și în doze mari, nu există nici o toxicitate la om.

Printre beneficiile uleiului esențial de lămâie se numără reînnoirea celulară, echilibrarea sistemului limfatic, purificarea colonului și pierderea în greutate.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline